Identifikasjon av Holly forlater

March 2

Identifikasjon av Holly forlater

Mange arter av kristtorn (Ilex) voksende innfødte i Nord-Amerika inkluderer en rekke trær samt busker. Ikke alle hollies er grønne med flere typer blir løvfellende, shedding sine løvverk før vinteren og har nye blader vokse følgende våren. Mens mange holly arter har blader har den "klassiske" holly utseendet som du kjenner fra juledekorasjoner, andre er vanskelige å gjenkjenne som tilhører en særlig uten noen kunnskap om deres utseende.

Typer

American kristtorn (Ilex opaca) har tre skjemaet og eviggrønne blader, og vokser fra Massachusetts til Texas. Andre eviggrønne holly typer inkluderer Dahoon kristtorn (Ilex cassine), myrt Dahoon kristtorn (Ilex myrtifolia) og yaupon kristtorn (Ilex vomitoria). Finne eviggrønne hollies inkluderer engelske holly (kristtorn) og japansk kristtorn (Ilex ospetannspinner). Løvfellende hollies i busk eller lite tre er fjellet kristtorn (Ilex montana), possum haw (Ilex decidua) og asplenifolia (Ilex verticillata).

Figur

Mange av eviggrønne holly trærne har en elliptisk blad med en spiny punkt, samt spiny tenner langs kantene. Norsk og engelsk hollies er eksempler på dette. Bladene av yaupon holly mangler en spiny tips, blir sløv på slutten, med bølgete kantene i stedet for spisse tenner på kantlinjene. Dahoon kristtorn har avlang blader, men ingen tenner eller spines på kantene. Løvfellende possum haw har skje-formet løvverk. Fjellet holly og asplenifolia har bladene formet som spyd hoder.

Størrelse

Lengdene av holly forlater varierer, men ingen holly har svært store blader. En av de lengste tilhører fjellet holly med løvverk nå 5 inches lang til tider. Amerikanske holly blader kan være 3 ½ tommene i lengden, mens de engelske holly, possum haw og asplenifolia er 3 inches lang. Yaupon og Dahoon hollies har mindre blad, hvor den største bare 1 ¼ inches lang. Mostholly blader har bredder som er større enn halvparten deres lengder.

Farge

Evergreen holly bladene vanligvis ha en skinnende utseende og har en læraktig tekstur, resterende lyse og grønt til tross for ankomsten av vinteren. De eviggrønne hollies er en mørkere grønne over enn på undersides. De løvfellende hollies nyanser av grønt, med disse bladene endre farge kommer faller. Men bemerker de ikke blir "spesielt prangende," Universitetet i Connecticut Plant Database. Asplenifolia endres til nyanser av grønn-gul med et snev av lilla; fjellet holly og possum haw gule.