Ideer til hvordan å dekorere med brun sengetøy

September 14

Ideer til hvordan å dekorere med brun sengetøy

Brown sengetøy, kan inkludert sengetøy, putevar, dundyner og kaste puter bli brukt i soverom for medlemmer av familien. Avhengig av de andre fargene du velger for rommet, kan du innlemme brun sengetøy i en barnehage, gjesterom eller soverommet. Brun bedding er fleksibel nok til å legge eleganse til ett rom og bli et bakteppe for en vill eller lunefull fargevalg i en annen.

Eksisterende senger

Hvis du allerede har brun sengetøy, bringe i ekstra aksenter i samme nyanse å utfylle sengen og resten av rommet. Du kan ta et putevar med deg til butikken for å matche fargen riktig, eller bringe hjem stoff og maling prøver fra butikken for å sikre en perfekt match. Brown sengetøy arbeider frisk med omtrent alle typer møbler, siden brun fungerer som en nøytral kombinert med de fleste andre nyanser og materialer.

Komplementærfarger

Velg en fargepalett som kombinerer brown med andre nyanser. En klassisk napolitansk palett, inspirert av fargene i vanilje, sjokolade og jordbær is, kan trekke hele rommet sammen og er ideell for en baby eller barn. En mer sofistikert palett Brown blandet med robin's egg blå eller salvie grønt kan brukes for en elegant soverommet eller mer voksen soverom for eldre barn og tenåringer. Velg en annen sjattering å utfylle brun sengetøy og innlemme i puter, supplerer og mer for best resultat.

Bland nyanser

Fra dyp mørk sjokolade til medium brun garvet skinn, kan du kombinere nyanser av brunt opprette en tonal effekt. Hvis din Trøsteren er en mørk brun, se til lysere nyanser for din ark og annet tilbehør. Velge en mønstret dyne eller dundyne farge i en rekke blandet browns lar deg legge til seng og rom i alle nyanser av brunt til alle deler av rommet. Blandet nyanser i dynen vil hjelpe trekke alt sammen.

Tenke utenfor sengen

Hvis du kjøper brun ark for sengen, plukke opp en ekstra flat ark eller to. Du vil ende opp med masse perfekt matchende tapeter som du kan bruke til andre prosjekter, fra sengen aksent puter til gardiner. Du kan gjøre ekstra sengetøy eller soverom brikker hvis du er crafty eller passere arkene på en syerske og har noen tilpassede brikkene gjort for rommet i stedet.