Ideer til blomster boksene vinteren

October 24

Ideer til blomster boksene vinteren

Vindu bokser er muntre severdigheter våren, sommeren og høsten. Blomster og blader kle opp ethvert hjem. Om vinteren, disse boksene ligger ofte tom, gir en noe neglisjert utseendet til huset. Med en rekke måter å dekorere vindu bokser for vinteren, er det ikke nødvendig å la boksen gå i år.

Vinter grønne

Vinter grønne kjoler opp et vindu i minusgrader. Miniatyr bartrær, for eksempel einer (Juniperus communis), er liten, Christmas-treet som planter som er hardfør i vintermånedene. Plante en juniper i boksen, eller stikke stiklinger av Gran og furu trær direkte i jorden. Vanning av borekaks vil dagen før en fryse bevare det grønne gjennom vinteren, encasing den i isen.

Frukt

Små frukter og bær plassert i boksen sammen med grønne gjør et fargerikt bakteppe for Vinter snø. Sprigs av bær, liten pærer, epler og selv appelsiner vil lyse opp boksene vindu. Frukten blir bevart gjennom vinteren under minusgrader eller flere uker i varmere områder. Du kan også bruke falske bær og frukt.

Kongler

Tillegg av kongler til et vindu gjør det ser hjemmekoselige og festlig. Bruk kongler alene eller sammen med grønne planter. Bland kongler med forskjellige størrelser interesse, eller kombinere dem med frukt og andre dekorasjoner.

Eføy

Flere varianter av ivy trives i vinterforhold. Miniatyr eføy, felles ivy (eføy), er perfekt for vindu bokser fordi den elsker kalde temperaturer og er små. Boston ivy og Virginia creeper vil også overleve iskalde vintre, søle ut over kanten av vinduet boksen en landet hytte effekt. Potet vintreet tåler kulde og også cacades over vindu kanten.

Blomster

Overraskende, vokse noen planter godt om vinteren og gjør perfekt tillegg til en vinter-vindu. Primroses, stemorsblomster og forget-me-nots overlever alle vinterforhold i områder der temperaturen ikke regelmessig faller under 20 grader.

Juledekorasjoner

En annen måte å dekorere et vindu i vinter er å style den for en ferie. Baller, lys eller andre dekorasjoner pryder vindu bokser i desember ferien. Bånd og falske eller ekte snøballer også legge til festlige følelsen. For Valentinsdag gjør tre hjerter og fargerike bånd boksene festlig.