Ideer til å lage en vakker blomst pott

March 9

Ideer til å lage en vakker blomst pott

Håndlagde blomsterpotter gjøre gode personlige gaver og tjene som funksjonell og interessant samtale startere. Om å lage en pott fra bunnen, er ta opp en eksisterende potten eller gi en gammel objekt nytt liv som en planter, det mange måter å lage vakre blomsterpotter. Nesten alle beholdere kan gjøres i en blomsterpotte, og nesten alle blomsterpotte kan bli forskjønnet med en ny strøk maling, den eneste begrensningen er ditt indre øye.

Leire potter

Lage en blomsterpotte fra grunnen er absolutt en givende ruten å ta. Hvis du ønsker å eksperimentere med leire potter, prøv deg på en plate-stil blomsterpotte. Gjøre det flatere en haug av leire og bruker en linjal til å kutte jevnt flat leire i fem rektangulære stykker-bunnen av potten og fire sidene. La brikkene tørr og sikre dem med utvannet leire slip og tynn spoler av leire. Legge enkle i stilen du velger for en finishen. For en enklere men like vakker kreasjon, kan du prøve en sammenrullede leire pott. Når du har opprettet en flat base, rulle leire i lang tau litt mindre tykke enn gjennomsnittlig fingeren. Bare coil tauene i en sirkulær form, bygge opp som du går til en blomst potten figur. La sammenrullede teksturen eller bruke en skje til å flate ut spoler. Avhengig av hvilken type leire som brukes, kan leire potter få sparken i en ovn eller venstre for å lufttørke.

Tilpasset Potter

Du kan tilpasse håndlaget og Beef blomsterpotter på flere måter. For leire potter, bruk tempera eller akryl maling til pynt fatet; forsegle dem med klar akryl spray. Beef terrakotta Potter har du å sand ned potten, forsegle innsiden med to eller tre strøk med olje- eller vannbasert polyuretan maling, maling utsiden med et par strøk med akryl eller latex maling og forsegle den med to strøk med vannbasert polyuretan. Hvis gi potten som en gave, male det med noe personlig, innlemme mottakerens initialer eller hennes favoritt farger. Prøv gjentatte mønstre, bruke sjablonger eller gjøre noe ikke-tradisjonelle, for eksempel male et landskap. Frykt ikke kreativitet. Fortelle en historie med din malt blomsterpotte, like vaser gresk feiret historiske hendelser og myter. Decoupaged Potter opprette en interessant utseende. Bruk innpakningspapir, tapet, stoff eller magasin bilder, stikkende dem jevnt i potten med klar lim. Prøv å lage en vakker mosaikk blomsterpotte med en deigaktig strøk av thinset og mosaic stykker, for eksempel steiner, skjell, ødelagte fliser eller andre funnet objekter. Etter montert brikkene har tørket i thinset, spre mørtel mellom dem, tillate grout tørke og forsegle potten.

Nytt Potter

Skjønnhet er i øyet som ser. Slik kan mange folk finne skjønnhet i elementer funksjonelt repurposed i potter. For denne miljøvennlig blomsterpotte, alt du trenger er en beholder. Forkastet fugl bad, lysarmaturer, badekar, verktøykasser og vaskeservanter passer regningen. Hvis du virkelig ønsker å gjøre en uttalelse, kan du prøve et nytt blomst potten toalett. Bruk råtnet stubber eller hul loggene for en mer naturlig utendørs blomsterpotte. Hvis beholderen er for stor, bruk knust plastflasker eller plast bæreposer innvendig plass. For drenering, bore noen hull rundt nederste kant og plasser tørrere ark eller biter av tynne klut inne over hull slik at vannet å strømme ut samtidig potting jord sikret i beholderen.