Ideer & planer for fekting egenskaper

July 24

Ideer & planer for fekting egenskaper

Streetside boliger kan vise potensielle problemer for huseiere i forhold til kjæledyr og hjem sikkerhet, i tillegg til støy, personvern og landskap innredning bekymringer. Boliger i avsidesliggende områder beskyttet kan foretrekker å holde deres pets men ikke vil obstruktiv visninger. Gjerdet tillegg kan løse alle disse problemene. Ideer for fekting eiendommen din, deretter kan inkludere høyt sikkerhetsgjerde, samt antikke og dekorative gjerde enten du bor streetside eller i et landlig område.

Sikkerhet

Forhindre pets ut eller inn din eiendom med et kort tregjerde, høy nok til å bli en pet avskrekkende, med planker plassert direkte mot hverandre. Men forbyr forbipasserende får tilgang til din eiendom med en mye høyere gjerde. En tre sikkerhetsgjerde er bare billett for denne typen sikkerhet som det er en av de minst kostbare å bygge eller kjøpe, men også gir beskyttelse.

Hjem sikkerhet er på spill vil gjerdet til å omfatte hele eiendommen, en potensielt kostbar proposisjon hvis du brukte mer kostbare materialer. Zoning høyde begrensninger i ditt område vil avgjøre hvor høye gjerdet kan, til slutt. Velge pre-behandlet tre produkter som motstå insekter, sykdom og vær forverring så du trenger ikke å erstatte gjerdet så ofte. I tillegg trenger du en jern eller stål gate og stål bolter for sikkerhetsgjerde.

Antikk

Opprette en antikk gjerde utseende og dra nytte av mindre dyr eldre produkter på markedet. Antikke tregjerde bruke eldre, slitt litt utseende eller misfargede tre. Bruke neglene av en eldre stil også legge til at antikt utseende. Dette er en stor gjerde idé hvis hjemmet er allerede slitt utseende og trenger et lag med maling eller tilleggsarbeid, som dette gjerdet virker hele eiendommen vises antikke og slitte jakt med vilje, ikke på grunn av forsømmelse. I tråd med antikke personligheten, men trenger du å investere i en jernport.

Dekorativ

En dekorativ ide for bolig gjerdet er en enkel stakittgjerde rundt foran på eiendommen din, slik at naboene og passerer gaten fotgjengere eller motorists å se foran plenen, blomst hager og inngangen, mens de kjører av. Hvit tre gjerder kan er bra for denne dekorativ utseende, både enkle og billige, og embellished med design eller venstre en heldekkende farge.

Fancy og smijern gjerder og gates rundt en eiendom legger til dekorativ utseende mens tilbyr sikkerhet også, eller du kan kombinere et høyt tregjerde med smijern gate for en bestemt del av eiendommen din, sikre personvernet og sikkerheten for et bestemt område, slik at resten av din hjem eiendom skal gjelde. Dette er en fint gjerde idé hvis du har en hage like ved et patioområde i hjemmet, separat fra hovedinngangen, der du foretrekker personvern - eller for å unngå å se stygge bygninger eller uflidd mange nærliggende.