Ideer om loddrett Blind installasjon for en Patio døren

May 13

Lamellgardiner er et godt valg for store dører fordi de tillater tilgang til deler av døren du trenger og holde ut av veien når de er åpne. Disse blindene kommer i en rekke stiler og farger, og mange typer tilbyr komplett personvern på grunn av tettheten. Lære din familie til å dreies blindene til åpen posisjon før du skyver dem åpen eller lukket, så skyve blindene når panelene er stengt kan skade spor mekanismen.

Plassering

I motsetning til persienner, er uteplassen døren persienner plassert over den dørkarmen og ikke i selve rammen. De fleste blindene kommer med monteringsenheter henge sporet over portåpningen, men hvis ikke, kan du bygge montering blokker av tre eller kjøpe erstatning mounts fra blind produsenten. Når mounts, Merk der nederst på teppet sporet vil gå i fjellet, og sikre at stedet er ca høyden blindene pluss 1/2 tommers over din gulvnivå. Den ekstra 1/2 tommen gir maskinvaren koble blindene spor og gir en liten mengde klaring over gulvet så blinde ikke dra.

Åpning

Plass stang eller åpning enhet på siden av døren som du bruker mest. For patio skyvedører, er tilgang døren side; Fransk stil dører, velger du primære døren med låsen.

Verktøy

Holde en drill hendig selv om din loddrett blind installasjonsanvisninger ikke ring for en. De vertikale blind monterer vil mest sannsynlig skru på veggen studs, men hvis du ikke har pigger på riktig sted, må bruke forankret skruer som må du borer et hull i veggen først. En drill hjelper også for å få skruehullene startet så din skruene vil ikke falle ut som du prøver å hånd stram. For dette formålet, bore hull ca 1/4-tommers dyp og litt mindre enn din skrue diameter som pilothull å holde skruen på plass.

Finpuss

Loddrett blind kit kommer med en cover for spor mekanismen. Hvis ikke, vil mest sannsynlig å skjule spor. Legge til en enkel gardin stang på veggen noen inches over sporet, linjeavstand langt nok unna veggen at stangen er ca 1 tomme lenger inn i rommet enn teppet sporet ytterkanten. Henge en kort valence eller swag vinduet skjerf over gardin stanga, la det henge ned langt nok sporet og toppen av blindene. Tunge stoff fungerer best for dette hvis patio døren er i et breezy sheers kan blåse inn i sporet og bli fanget.