Ideer om hvordan å ordne blomster

February 1

Ideer om hvordan å ordne blomster

Når du drar ut for å ordne blomster i en ordning for visning i hjemmet, er himmelen grensen i farge og stil. Du kan starte med praktiske hensyn, for eksempel hvilken type container eller vase du vil bruke for ordningen og hvilke blomster finnes sesongen.

Blomster på en smijern Stand

Velg en silke arrangement vise i din foajeen. Husk at du kan velge hvilken som helst container, ikke bare vaser eller potter. Du trenger bare en smijern stå med en beholder for å skjule stilken til blomsten. En enkel ordning kan bare ha to farger, som hvite liljer og gule roser. Grønne og kvister eller kongler kan gi resten av farge og tekstur.

Pedestal Stand

Skape en følelse av permanency i en sjelden brukt del av hjemme med en silke eller naturlig arrangement på en marmor pidestall. Dette kan være det rett visuelle elementet til foran noe som vil alltid være i dette området, som en steinen statuen eller fontene eller en vegg fordypningen som har en familie arvestykke eller samleobjekt. På en pidestall, oppretter du en flytende effekt med lyse farger med oransje, gul, rød og lilla nelliker, langstilkede gladioler og et spor av gule og grønne blader ivy. Etterfølgende eføy er en visuell kontrast med høyden på sokkelen.

Kinesisk Yin Yang Arrangement

En ordning kan gjenspeile forskjellige prinsipper for komposisjon. Kinesisk ordninger er prinsippet om linjen viktig. Velg to kvister fra en woody, plante. For å vise dem i direkte kontrast, eller yin og yang, skjær dem i ulike lengder og sted i forgrunnen og i bakgrunnen. Også kan en kvist åpne i en annen retning enn den andre.

Japansk enkel ordning

Akkurat som en kinesisk arrangement, kan en japansk avtale være svært enkel. Prøv å lage en enkel ordning med en enkelt type blomst. Den gule juleklokke (eller sandersonia) ble brukt av blomsterhandler Atsuko Ono. Alt du trenger er en rustfritt stål trakt og en glassplate. Snu trakten opp ned og sette inn en enkelt stamme av sandersonia. Trakten hviler på glassplaten, og gule kontraster med lys grønne blader av sandersonia.