Ideer om forskjellige tre dekk til Bygg

December 29

Ideer om forskjellige tre dekk til Bygg

Legge en kortstokk hjem er en kostnadseffektiv måte å øke stua og skape et ideelt sted for utendørs underholdende. Tre er en av de mest brukte materialene for dekk fordi den har en varm, naturlig utseende som huseiere ofte nyte. Hvis du vurderer en kortstokk for verksted, finnes det flere typer av tre som du kan bruke. Utseende, kostnader, holdbarhet og vedlikehold er de viktigste faktorene å vurdere når du prøver å bestemme riktig tre for dekk.

Furu

En furu-dekket er vanligvis en av de minst kostbare å bygge. Det er en noe vanlig utseende, men det kan brukes å opprette en attraktiv struktur. Problemet med furu er at det ikke er naturlig motstandsdyktig til å forfalle og råtne. Som et resultat, kan det bryte ned raskt når utsatt for elementene. Når du bygger en kortstokk, motstå bruk press-behandlet furu, som er belagt med kjemikalier som bidrar til det forfall og insekt angrep. Hvis du bruker behandlet furu, kan dekk vare så lenge du bor i ditt hjem.

Redwood

Hvis du foretrekker en mer egenartet utseende for dekk, være redwood et ideelt alternativ. Som navnet antyder, har en rødaktig tone som gir en unik, attraktivt utseende. Du kan opprette en ekstremt slitesterk dekk med det også. Redwood er imidlertid et relativt lite tre, som gjør det et dyrt materiale for dekk. Det er ikke dyrket i store mengder, så tre som er høstet ofte inneholder et høyere nivå av massetetthet. Hvis du bruker denne typen redwood for å bygge din dekk, kan det råtne svært raskt. Derfor er det viktig å vite hvor din redwood kommer fra når du kjøper det så du ikke ender opp med dårligere trelast for dekk.

Cedar

I tillegg til et attraktivt utseende har en cedar dekk en særpreget aroma som huseiere ofte nyte. Det er også en svært hardføre tre og er mindre sannsynlig å fordreie enn andre typer tre, inkludert press-behandlet furu. Faktisk, røde ved cedar er naturlig motstandsdyktig mot råte og insekt angrep, så en kortstokk laget av denne tre varer i mange år. Cedar er imidlertid et mykt tre, så tunge elementer som en grill eller patio tabell kan skraper overflaten. Husk å rengjøre og forsegle cedar dekk annethvert år for å opprettholde utseendet og forlenge levetiden.

Cypress

Hvis du foretrekker en naturlig insekt og forfall-resistente tre for dekk, er cypress et annet alternativ. I tillegg til sin naturlige motstand er treet svært vanskelig, så selv om det er igjen unsealed, dekk kan sist opp til 100 år. En cypress trolig ikke deformere eller vri og holder sin festene mer effektivt enn andre typer av tre. Når igjen unsealed, blir det en myk, værbitt grå som kan være ganske attraktivt. Problemet med sypress, er imidlertid at det ikke er veldig mange av trærne igjen, så det er ikke en grønn bygning materiale og kan bære en heftig prislapp.