Ideer for vindu gulvbelegg

August 19

Ideer for vindu gulvbelegg

Det er mange forskjellige måter å dekke windows. Vinduet behandlinger er like varierte som klær stiler. Hvert vindu behandling har en litt annen stemning og virkning. Vinduet behandlinger er en av de enkleste måtene å forandre utseendet på et rom. Betydningen av høyre vinduet behandling kan ikke bli undervurdert. Å vite om hva behandling alternativer er tilgjengelige vil hjelpe enkeltpersoner finne hvilken stil passer best til sine rom.

Mini-persienner

Mini-persienner er trolig den mest brukte vinduet behandlingen. Blindene er rimelig, enkel å installere og gå med de fleste dekorere ordninger. Mini-persienner er vanligvis laget av metall eller plast, selv de plast er rimeligere enn de metal. Mini-blindene kommer i mange forskjellige farger som samsvarer med nesten hvilken som helst farge rommet.

Gråtoner

Nyanser er et langt stykke tøy eller vinyl roll suspendert fra toppen av vinduet. Når den skraverte er trukket ut, dekker den hele vinduet. Når skyggen er tugged på, ruller det tilbake rundt toppen av skyggen. Nyanser er vanligvis brukt i mindre Vinduer, som store nyanser kan bli tangled og rive. Nyanser kommer i mange forskjellige farger og mønstre som passer til casual dekorere temaer.

Tre blinde

Tre blinde er større versjoner av mini-persienner. De er laget av tre, eller et materiale som ser ut som tre. Slats er ca 2 til 3 inches tykke. Vanligvis er tre blinde forskjellige nyanser av tre farger eller malt hvitt. Tre blinde gir en mer formell utseende enn mini-persienner.

Naturlige nyanser

Naturlige nyanser er lik pull-up nyanser, men de er laget av bambus, eller små strimler av tre. Vanligvis kan ikke naturlige nyanser rulle opp deres egen fordi de er for stiv. Strenger er vanligvis hengt rundt skyggen slik at den vil trekke når strengene er trukket. Naturlige nyanser brukes i utendørs-lignende dekorasjonsstiler og natur-inspirerte rom.

Gardiner

Det finnes hundrevis av forskjellige gardin stiler å velge mellom. Noen gardiner, laget av silke og andre tunge materialer, er utformet for en formell titt. Andre gardiner er laget av bomull eller Lin for en mer uformell stemning. Vanligvis lengre teppet, jo mer formelle utseendet. Stupbratte gardiner er mindre formell enn tungt, solid gardiner. For en lett utseende, kan gardiner gjøres bare dekke bredden på vinduet i stedet for hele utseendet på de fleste gardiner.

Pull-Backs

Trekke tilbake gardiner brukes vanligvis på store vinduer eller skyvedører. Disse gardiner er vanligvis konstruert av flere mindre paneler eller strimler, noen ganger laget av metall eller vinyl. Når en ledning er trukket, flyttes gardinene å dekke eller avdekke vinduet. Disse gardiner gi vanligvis et rom en mer casual utseende.