Ideer for vedlagt garasje

November 4

Ideer for vedlagt garasje

Bruke garasjeplass som et hjem tillegg inneholder mange alternativer. Du kan for eksempel vise kjøkkenet eller bygge et kontor. En liten lov leiligheten, kunstnerens studio eller hjemme-baserte håndverk business kunne passe i garasjen også. Du kan lage en stor carport å huse kjøretøyet og oppbevare den ute av været. Ved å benytte garasjen for å bygge et nytt rom, kan du begrense måtte flytte til et større hus. Sørg for å finne ut noen restriksjoner på bruke garasjen for forretninger eller en leilighet, men. Få en tillatelse før arbeidet starter.

Integrere i nærheten plass

Måle garasjeplass og definere dimensjonene på millimeterpapir. Utformingen av hjemmet ditt bestemmer mye på å innlemme garasjeplass. For å vise et rom eller knytte garasje gulvet området til eksisterende plass, må du trekke huset med garasjen på millimeterpapir. Se på bærende vegger og hvordan de påvirker valgene. Finne ut om det er en ikke-bærende vegg som kan være enklere å slå ut, for eksempel.

Planlegge Curbside appell

Utarbeide en plan for å dekke garasje døren utvendig. Du kan installere et stort vindu og lukke opp plass med fasader eller stablet stein. Design må se sømløs fra curbside å beskytte markedsverdien av ditt hjem. Ikke la noen kjennetegn som en garasjeport en gang okkuperte yttervegg; plan for å fjerne alle oppkjørselen fortau tilstøtende huset fasaden.

Se flere alternativer

Ulike typer rom og aktiviteter vil passer inn i en garasje. Kan du konstruere en gjestesuite, leilighet for college-alder barn fortsatt bor hjemme, eller en hjemme-basert bedrift suite. Typisk 22-fot-torget, to-bil garasje er plass til en liten konsulentvirksomhet, møbeltrekk butikker og catering virksomhet for bryllup. Et hjem kjøkken ekspansjon i garasjeplass kan fungere, eller du kan bygge en master suite med eget bad.

Utvide taket

Unik innredning skaper "wow" faktor. Du kan for eksempel lage en skuff taket stiger ca 10 fot fra gulvet til taket. Eller du kan hvelv garasje taket. Ved hjelp av vinkel jern sikre topp sperrene i en opp-ned V, kan du fjerne loftet bjelkene. Sørg for å få eksperthjelp i å gjøre dette fordi vaulting et tak ikke er vanligvis et DIY prosjekt.

Velge riktige materialer

Fullføre plass å matche hjem i innredning. For eksempel kan du parkett og tunge kronen i den nye plassen. Levende plass i garasjen bør tilsvare materialer av resten av hjemmet i kvalitet og stil. Hvis garasje skapet skal brukes for lagring eller verksted, design med fremtidige kjøpere i tankene. Lage plass til å se universelt tiltalende å beskytte hjemmet markedsverdi.