Ideer for vann funksjoner

March 14

Vann funksjoner kommer i alle typer, størrelser og former, fra en liten vann hage ment for et bord på terrassen til en i bakken dammen fisk og planter. Når du velger en vann-funksjonen, huske på hvordan du får strøm og vann for å fylle fordampning.

Fontene

Fontener sprøyte vannet opp i luften. Den renner deretter tilbake i et basseng. En av de mest gjenkjennelige fontenene er lagdelt utseende. Første bassenget er på en pidestall, med ett eller flere nivåer ovenfor. Vann spray fra øverste skalaenhet. Det og renner over at bassenget og faller i de lavere bassengene. Når laveste bassenget er det pumpet opp på toppen.

Bruke en fontene vann funksjon nær oppføringen slik velkommen gjester. Plante blomster rundt basen eller lage en planter med murstein og plante blomster det. Vær oppmerksom på at tilgang til elektrisitet er nødvendig. Sette en benk ved en fontene i hagen for å opprette et sted å hvile en stund mellom hage husarbeid. Hvis fuglene besøker din gårdsplass, brukes fontenen av fugler å bade eller få en kjølig drink.

Foss

En foss er vanligvis mer kraft enn en fontene. Bruk en vegg foss, sikret til veggen ikke frittstående, i en bakgård eller uteplass. En foss som en del av et tjern gir et naturalistisk utseende til tunet. Bygge fossen steiner og en vinyl liner eller en vanskelig vinyl form. Liggende rundt fossen med planter og blomster.

Dammen

Dammen kan angis i bakken, over bakken eller i en vanntett beholder. En menneskeskapte dam er foret med en vinyl liner i vannet eller en hard plast preformed tjern rutefly. Det kan også være konstruert impregnerte betong. Opprette en liten vann hage i en vanntett beholder. Plass beholderen der det blir noen direkte sollys eller i dappled skyggen. Sette river rock på bunnen av beholderen. Besøk det pet lageret og få akvarium planter å oxygenate vannet. Mens du er der kjøpe et par fisken å legge interesse og spiser larvene. Flyte en vann Jacinto eller vann salat på overflaten av dammen.