Ideer for utendørs rom

February 27

Ideer for utendørs rom

Terrasser, balkonger, dekk og gazebos - har når anses steder pop en grill og en angitt tatt på ny status som utendørs rom, være innredet like forsiktig som en stue eller kjøkken. Noen av verktøyene som brukes til å utforme og dekorere utendørs rom er kjent for en interiørdesigner - farge, tekstur, materialer og innredning. Andre er unike for utendørs - beholder vegger, blomsterbed, vann funksjoner og andre plantings. Det er virkelig ikke vanskelig å tilpasse interiør designprinsipper ideer for utendørs rom, skjønt. Det tar bare litt fleksibilitet og et åpent sinn.

Utendørs kjøkken

Matlaging utendørs brukes til å bety dumping noen kull i kjelen grillen og kaster noen steker på det, men ankomsten av gass og propan griller endret alt dette. Dagens utendørs matlaging tilbehør er like varierte og komplekse som ovner og ovn for innendørs kjøkkenet. På et minimum, bør et utendørs kjøkken tilby en grill og counter plass for mat prep. En enkel måte å gi at counter plass er å bygge et kjøkken island til en eksisterende patio eller lanai, counter plass på hver side av grill, samt hylle og skapplass under den. Hvis budsjettet tillater, avløp og et strømuttak på terrassen og bygge i en skylling vask og plass til et lite kjøleskap. Øya kan være laget av tre, eller møtt med en stein eller tegl finér som passer til terrasse gulv og vegger. Plassere det tett nok til å sitteplasser slik at kokken kan være en del av samlingen, men ikke så tett at det kan utgjøre en fare.

En uteplass for underholdende

Et dekk eller uteplass er det ideelle stedet i bakgården for underholdende venner og familie. Når du bygger en utendørs rom for underholdende, vurdere de grunnleggende behovene for plass. Mens bord og stoler er viktig, kan de ikke gir nok plass til større samlinger. Bygge i mer sitteplasser rundt terrassen kant med innebygd benker og planter benker, eller Legg en knehøyde mur rundt én eller to sider av gulvet. Reservere plass i utformingen for grill og bygge noen counter plass som kan brukes som mat prep eller arbeidsområdet eller til å sette opp en bar. Innebygd lagringsplass under benker kan gi et sted å stue stol puter, håndklær for bassenget og annet utendørs tilbehør, og en innebygd isolert plass med en drenering stuss gir en innebygd kjøligere for is og drikke.

Et luksuriøst utendørs Spa

Utendørs hot tubs og spas har kommet ned i pris betydelig, noe som gjør dem til et populært tillegg til et hjem. Et spa eller badestamp kabinett kan være rent funksjonelle og utilitaristisk, eller det kan slå en badestamp i et luksuriøst tilfluktssted fra hverdagen. Når bygge et skap for en badestamp være sikker på at den oppfyller lokal sikkerhet ordinanser. Når disse kravene er oppfylt, kan kreativitet gå på jobb. Personvern er viktig, men det betyr ikke nødvendigvis massive vegger til skjermen badekaret. I stedet vurdere å bruke gitter for å bygge en trekvart skjermen rundt plassen, og trene vinrankene eller ivy å vokse opp over sidene. Legg bygget i benker med lagringsplass for håndklær og spa-produkter, og hvis plassen tillater, gjøre plass til en chimneria eller frittstående brann pit for de kalde tidlig og sent sommernettene.