Ideer for Trim for en vanlig hvit kjøkken gardin panelet & Valance

April 26

Ideer for Trim for en vanlig hvit kjøkken gardin panelet & Valance

En vanlig hvit gardin er en god start for en frisk kjøkken utseende. Imidlertid må du kle ting for å holde din teppet ser kjedelig. Starter med en hvit og valance, se til resten av kjøkkenet for inspirasjon om hvordan å avslutte teppet med egnet trim.

Heklede kanter

For en diskret trim som også er elegante, finne heklede kanter feste til din enkelt hvit gardiner. Velg farger å harmonisere med resten av kjøkkenet. Hvis du er i tvil, stokk med en nøytral. Ecru eller Mokka vil kle opp vindu behandling uten introduserer mange nye farger til paletten. Hvis countertop har et marmor eller marmorert utseende, kan du også farge hekles arbeidet med å plukke opp en av fargene fra disken. Bruk to eller tre stykker av kanter som striper langs kanten av hver gardin. Avhengig av teppet, eksperimentere med balansen mellom panelene og valance. Du kan finne det beste til linje to eller tre strimler av heklede kanter over den øverste valance og en enkel stripe langs bunnen av hvert panel. For en litt travlere utseende, linje paneler med flere vertikale strimler av heklede kanter, linjeavstand kunstnerisk.

Uformelle landet Trim

Hvis kjøkkenet trenger noen landlig sjarm, vurdere vadmel alternativer for din gardin trim. Rickrack, en flettet bånd med en wiggly form, gir enkelt gardiner en leken touch. Små pongponger er en annen lignende alternativ. For en virkelig koselig, munter titt, Velg rickrack eller pongponger i en munter, kontrasterende farger. For eksempel hvis kjøkkenet har noen rød, gul eller blå aksenter, hente dem med trim i en lyse primærfarge. Hvis du hadde heller en subtil aksent, kan du bruke rickrack i en pastell eller i hvitt. I stedet for å stole på farge, vil sin tekstur variant legge en ny dimensjon til teppet. Hvis du bruker hvitt eller en nøytral farge, kan du legge flere linjer av rickrack eller pongponger uten gardiner se opptatt.

Shabby Chic Trim

For et kjøkken som har nok av gamle verden stil, trim din hvite gardiner med Fargeprøver av uvanlig stoffer. Materielle kilder, vurdere loppemarkeder og vintage butikker. Du kan finne kjøkkenhåndklær, duker med en stor gamle skjørt gir deg perfekt skrap av stoff for en funky, antikk utseende. Avhengig av hvor mye av stoffet ønsker du å vise, kuttet en tynn båndet eller en bredere stripe og affix det langs nedre kant av hvert panel og langs valance. For en mer interessant utseende, kan du opprette et lappeteppe av noen koordinerende stoffer.