Ideer for støttemurer og gjerder

December 31

Ideer for støttemurer og gjerder

Bruke ideer for å slå din beholder veggen og gjerde fra et utilitaristisk objekt til ett med panikk. Istedenfor å bruke bare én type materiale for et gjerde, kan du bruke en kombinasjon. I stedet for å lage en samme gamle-samme gamle støttemur, bruke materialer som innlemme tekstur og farge. Heve listen på hvordan du utformer støttemur og gjerdet slik at din landskapsarkitektur vil bli snakk om nabolaget.

Beholder veggen med innebygd Planter

Friske opp din støttemur ved å bygge en planter på toppen. Opprette en 8-tommers-12 tommers dypt trau øverst for å tjene som en planter. Legg til etterfølgende planter som petunias, lobelia (Lobelia erinus), nasturiums (Tropaeolum majus) og søtpotet vine (Ipomoea batatas). Beholder veggen vil sprekke med farge.

Eksamen høyde, buet figurer

Istedet for gjør toppen av støttemurer rett og en kontinuerlig høyde, oppgradere veggens høyde. Opprette en stairstep design slik at muren klatrer oppover ved å redusere bredden. Legge interesse på veggen ved hjelp av en buet eller en halvsirkel. Bruke figuren definerer og spesialitet hager i hagen din, for eksempel en urtehage eller våren pære hage.

Patio støttemur

Opprette en støttemur å grensen en uteplass. Gjør toppen av veggen bred nok til å tjene som en sittende hylle. For eksempel hvis murstein eller blokker som danner grunnlaget for veggen er 12 inches bredt, gjør de 14 inches til 18 inches bredt. Bruk og glatte stykker av skifer for å gjøre sitteplasser komfortabelt. Ekstra sitteplasser mellomrom vil komme godt med når du har bakgård fester eller grill.

Kombinasjon gjerdet og støttemur

Bygge en kombinasjon gjerdet og støttemur å opprette curbside personvern. Gjør en kort 4-fots beholder veggen med prefabrikkerte blokker, murstein eller stablet stein. Denne typen kombinasjon er et godt valg for en hjem med en stor forgård. Veggen gjerdet kan bli plassert der plenen møter fortauet, eller 6 fot eller så fra fortauet. Du har akkurat nok høyde til å tilfredsstille behovet for fekting front av ditt hjem uten eliminere visningen av gaten og fortauet.

Hjørnesteinen ankere for gjerder

Opprett kolonner og hjørnesteinene med stablet stein eller tegl å koble fronter og sider av gjerdet. Blanding av materialer og teksturer vil gjøre gjerdet karakteristiske. Legge til dekorative glaserte fliser på toppen av hjørnesteinene for en kreativ finishen. Installere soldrevne lamper på toppen av hjørnesteinene å gi eiendommen enda panikk og lyset omkretsen av ditt hjem og landskap om natten.

Live gjerde

Bruk evergreens å lage et "live" gjerde i stedet for tradisjonelle materialer som tre, stein, jern og vinyl. I mange områder, kan du komme rundt zoning krav til fekting høyde hvis du plante et tre. Utforsk raskt voksende evergreens som bartrær "Green Giant," som vokser 3 til 5 fot hvert år og kommer 30 til 40 fot ved forfall eller en Leyland sypress, som vokser 3 til 4 føtter i år 40 å 60 fot ved forfall.