Ideer for smale tur i skap

April 5

Ideer for smale tur i skap

Du er ikke alene hvis du har en smal walk-in closet - enten det er at nook under trapper eller liten leilighet walk-in closet som bare knapt kvalifiserer annonsering som en. Mens designet for lagring, fungere walk-in garderobeskap også i flere andre kapasiteter. Følgende ideer kan hjelpe deg å maksimere denne ellers vanskelig plass.

Skapet

Bruke det som et skap men organiseres og bruke produkter som følgende for å maksimere plassen. Corner hyller er utmerket plass-sparere. Du kan også installere hyller langs hele bakveggen av en smal skapet, gir mer lagringsplass samtidig plass til klær henger på den ene siden av smale gange-veien. På siden henge du klær, installere doble barer for dobbelt så mye hengende plass. Du kan også kjøpe en egendefinert skapet system.

Office

Erstatte smale walk-in skapet for et hjemmekontor - spesielt hvis du bor i en mindre leilighet eller hus. Flere faktorer gjør denne ideen tiltalende: du kan lukke døren til kontoret på slutten av dagen, det er liten nok til at alt er innen rekkevidde når du er på jobb, og den er skjult fra gjester. Bruk et lite skrivebord mot bakveggen eller bygge i et flytende skrivebord ved å sette en tykk hylle i nook at de tre tilbake vegger-skjemaet.

Biblioteket

Gjør det til et lite bibliotek. Bokhyller kan ta opp mye veggplass. Mens dette kan være problematisk i en stue, er ikke en stor avtale i din smale walk-in closet. Hvis det er plass, kan du selv legge en koselig stol eller beanbag i et bortgjemt hjørne. Hvis du slår skapet i et bibliotek, kan du prøve å øke belysning og Male vegger en solid, levende farger.

Bad

Hvis skapet på et soverom eller i en Hall som synes miles fra nærmeste badet, konvertere denne smale plass til et kompakt bad. Ved hjelp av flere smarte bad forsyninger kan du trekke dette av.