Ideer for små dekk

July 15

Ideer for små dekk

Bare fordi du ikke har plass betyr ikke at du ikke har en drøm-dekk. Det er flere tilnærminger til små-dekk design som vil hjelpe deg gjøre mest av hva plass du har. Kreativt integrere disse metodene kan hjelpe deg å lage en one-of-a-kind kortstokk hvor du, din familie og venner vil finne ustanselig glede.

Omkretsen sitteplasser

Bygge benker til sidene av dekk, lagres som frittstående hagemøbler ville ta opp. Benkene kan sete kun eller de kan ha en seteryggen. Fôr benkene utendørs patio puter og puter vil legge komfort og visuell appell. Integrere bred armlener hver par føtter for å gi en overflate for folk å sette ting ned eller din blomsterpotter.

Blomsterbed grensen

En hevet flowerbed eller plantasjeeiere går langs perimeteren til dekk vil hjelpe mykne dekk og gården. Følelsen av at dekk er integrert med landskapet gir illusjonen at dekk er større. En flowerbed grensen vil også spare plass ved å eliminere behovet for å ha en masse blomsterpotter på dekk.

Sammenleggbare bord

Et lite bord top med sammenleggbare ben hengslet på siden av huset eller til dekk rekkverk er et levedyktig alternativ til en frittstående patio tabell. Tabellen nedfellbare kan bygges med samme materialene som brukes i kortstokken, eller du kan omstrukturere en eksisterende sammenleggbare bord. Produserte sammenleggbare bord knytter til en dekk rail med kroker er også tilgjengelig.