Ideer for skyggen gulvbelegg på terrasser

May 23

En patio kan opprette en utmerket plass for sosialt samvær med venner og familie. Noen ganger, men kan det være for varmt eller for regnfull for dekning. Hvis du ikke tror dette mens bygge patioen eller terrassen var kan det da du flyttet i du finne deg skrape hodet når du prøver å finne effektive måter å gi skygge for deg og dine gjester.

Paraplyer

Om dette er en enkel løsning, kan det være den beste og mest effektive metoden for gir skygge for patio. Enten du kjøper en frittstående paraply eller noe er koblet til en tabell, gir en paraply nyanse som kan være flyttet eller fjernet etter behov. De kan være så praktisk, er tilpasses og mobil, parasoller en av de enkleste, men beste løsningene for å lage skyggen på terrassen.

Skyggen gir planter

Hvis du vil skaffe skyggen som både ser vakkert og betjener formålet godt, kan du prøve å bruke planter til å blokkere solen. Gitter arbeide ut med noen klatring planter gir beskyttelse fra vinden og solen og kunne alle skyggen du trenger. Husk å strategisk plassere disse planter eller gitter arbeid å overdøve ettermiddagssolen hvis ettermiddag når du vanligvis bruker patio og ønsker skygge på den.

Liten markiser

Markiser kan gi noen av de beste beskyttelsen mot sol og regn når de brukes over utemøbler. Mens de ikke kan være så billig som paraplyer eller så vakkert naturlig som planter, plass markiser kan levere skyggen til viktige, svært brukes områder av din gårdsplass som grill-område eller sitteområde og mindre markiser er vanligvis lett å montere og demontere for enkelt oppsett og tilpasning.

Aluminium Patio dekker

Aluminium patio dekker er en flott løsning fordi de er ganske billig, svært effektiv og ganske holdbar. Selv om de ikke kanskje den peneste løsningen, er de en av de mest effektive. Aluminium dekker er også ofte brukt carport fordi de fungerer så godt på blokkerer varme og hindre vannet fra å komme under dem. Dette er en av de billigste måtene å fullt ut dekke og skygge patio med en kvalitet stoff som er bygget for å vare. En av de eneste ulempene er avhengig av størrelsen på terrassen, kan du leie en profesjonell å installere den hvis du ikke tilfeldigvis er også kunnskapsrike med verktøy. Denne ulempen kan unngås, ved å kjøpe et prefabrikkerte patio deksel som bare krever at du kobler bitene og sette det opp.