Ideer for skap oppføringer

October 22

Ideer for skap oppføringer

Det er mange forskjellige skapet døren alternativer for deg å vurdere. Avhengig av ditt roms innredning, noen typer skapet fungerer bedre enn andre, og ulike situasjoner og garderober vil kalle for det samme. For eksempel, hvis du vil at skapet å luften ut uten å forlate det åpne mye av tiden, kan du velge et louvered skap døren.

Beaded gardiner

I stedet for en solid dør, kan du prøve en mer bohem styling med beaded gardiner. Bruk hva materiale for perler som passer dine fancy. For eksempel i en tropisk eller kyst temarom, bruke beaded gardiner med små skjell i stedet for perler. Hvis du ikke liker perler, vurdere tasseled, hengende ledninger.

Stoff dører

Dekk skap dører med et ark med stoff. Bruke stoff lim feste kluten døren. Bruke flere stykker av tøy i ulike mønstre eller farger til å lage en quilt-lignende effekt. Brett under kantene på stoffet som du kobler den til døren så ingen ujevnheter er sett. Alternativt, grøft dørene helt og henge en gardin fra toppen av skapet entryway. En gardin kan gjøre en veldig praktisk dør som den kan bli skjøvet til side helt å gi full tilgang til skapet, i motsetning til skyvedører.

Louvered dører

Louvered dører ligner slats sett på skodder. Denne typen kleskott dører kan komme i flere stiler, fra swing dørene til bifold paneler. Louvered dører gir god ventilasjon i skap rom, særlig bra hvis du har klær i skapet som noensinne fuktig.