Ideer for sement innkjørsler

August 31

Ideer for sement innkjørsler

Mange huseiere tror av sement innkjørsler som grå plater av betong som kun tjener en funksjonell hensikt. Men kan en sement oppkjørselen med en kreativ design faktisk legge personlighet og visuell interesse til forsiden av et hjem. Mange ulike alternativer finnes for å krydre en standard sement oppkjørselen hvis du er kreativ og Tenk på det som en forlengelse av ditt hjem design ordningen.

Forskjellige farger

Sement innkjørsler er ikke begrenset til gråtoner. Opprette et særpreg foran huset ved å velge fra en rekke farger. Du kan sammenligne oppkjørselen i stein, stein, fliser eller andre elementer foran ditt hjem for et helhetlig utseende. Farge kan legges til sement under blanding eller brukt på det ferdige betongen på byggeplassen. Egendefinert coloring en hele oppkjørselen er dyrt, så hvis du er på et budsjett, legge strategiske dukker av farger over hele overflaten. Legge til en tilfeldig kvadratet av farget sement skaper visuell interesse og et tilpasset utseende for oppkjørselen din. Sement innkjørsler som allerede er konstruert, bruke kjemiske flekker for å legge farge. Disse flekker trenge lag av betong og opprette ulike toner basert på mineralske sammensetning av betong.

Kantlinje

I stedet for en ensartet mønster å sement oppkjørselen, legger du til en dekorativ ramme, som gir oppkjørselen en ferdig føler og tilbyr en mer elegant utseende enn uniform sement. Velge en kantlinje i en farge som står i kontrast til resten av oppkjørselen er en effektiv måte å legge til dimensjon og personlighet i oppkjørselen.

Mønster

Istedet for ga sement oppkjørselen en glatt overflate, legger du til en graveringseffekt mønster. Mange gravert mønstre etterligne utseendet av murstein uten bekostning av faktiske murverk. Trekke design i sement med gravering verktøy, og gjenta hele oppkjørselen et enhetlig utseende. Virvel mønstre kan opprette et subtile og interessant utseende. For en dristigere design, Legg stor geometriske figurer i oppkjørselen eller så design i sement innkjørsler bruker en konkret så eller spesialisert håndverktøyet. Denne teknikken er ofte kombinert med forskjellige fargede sement for ekstra interesse.

Stemplet betong

For huseiere på et budsjett, legge mønstre til en hel sement oppkjørselen være for kostbart. Stemplet betong er et godt alternativ fordi det tillater for mønstre som skal trykkes i sement slik det etterligner skifer, brosteinsbelagte, murstein eller skifer, som ofte er en kostnadseffektiv utformingsalternativet fordi betong er mer slitesterk enn de fleste steiner og krever mindre vedlikehold.