Ideer for Potted blomster

September 29

Ideer for Potted blomster

Potteplanter ikke bare gir liv til plass, men også gjøre hagearbeid i små områder enklere. Du kan plante nesten alt i en pott. Men overleve noen planter i en pott bedre enn andre. Det er opp til gartneren om å starte fra frø eller plante. Flere viktige ting å vurdere inkluderer USDA hardførhet soner, plante størrelse og beholder dybde. Anlegget lengde bestemmer potten mest dybde. Med forsiktig vanning og gjødsling, vil potteplanter trives.

Tulipaner

Noen tulipaner vokser høy, selv om noen fortsatt kort. Uansett, bør potten tilstrekkelig støtte lengre stilken. Ellers kunne anlegget falle, bryte stammen. For å forhindre dette, sett en eierandel i jord å støtte anlegget. Potten må hullene i bunnen og et lag av småstein under jorden. For å "tvinge" tulipaner inn voksende, sett pærene i kjøleskap i flere uker. Når fullt avkjølt, plass pære, flate siden ned i varmet jord. Dette oppmuntrer raskere vekst, gjør tulip tror våren har kommet. Denne teknikken kan gjøre for en spesielt unik Christmas centerpiece for de med brakkesyke.

African Violet

Afrikanske fioler har lenge vært tilpasset å leve i en pott for hele lengden av deres liv. Hvis anlegget ligger i et lyst rom og jord forblir fuktig, vil dette anlegget blomstre i år. Når det er sagt, det ikke liker direkte sollys eller å være over vannet. En måte å unngå over vanning er å holde anlegget i minste potten mulig. Sjelden har denne arten trenger en pott større enn 4 inches. De elsker fuktighet og temperaturer over 60 grader F. For gjødsel, bruke en spesiallaget African violet gjødsel eller en høy i fosfor.

Azalea

Asalea dekorere normalt landskapet i yards, i hauger av bark mulch. Å plassere dem i potter å lyse opp innsiden av et hjem har blitt en populær idé. Dette anlegget ville mye foretrekker mye sollys, men kjølig klima. Så den smarteste rom av din huset i nærheten av et vindu, men direkte ikke sollys er ideelt. Aldri la jorda azalea livet i tørke ut eller anlegget vil. Vann, plass potten inne en bøtte vann til det luftbobler forsvinne. Tre deler surt torv moss og en del potting jord følger som den ideelle jord blandingen for dette anlegget.