Ideer for Pool dekk

January 15

Ideer for Pool dekk

Legge til et svømmebasseng i hagen din kan være en fin måte å tilføre verdi til ditt hjem samtidig gir familien en innebygd plass for avslapning og sommeren moro. En måte å utnytte et basseng er å legge en kortstokk. Det er flere typer basseng dekk som spenner fra veldig enkelt utsmykkede og komplekse. Uansett hva budsjettet, det er mange ideer til pool dekk som kan være riktig for deg.

Materialer

Du kan velge å gjøre basseng dekk av flere forskjellige materialer. Den vanligste er tre (for over bakken bassenger) og betong (for i bakken bassenger). Men dette er ikke den eneste materialer du kan gjøre bruk av. En konkret dekk er den perfekte settingen for utsmykkede murverk, stein aksenter eller knust grus trasé. Likeledes, tre dekk kan innlemme utendørs tepper for en mykere overflate som er trygt for bare føtter.

Planter

Noen av de mest unike og attraktive dekk designene gjør mye bruk av planter. I noen tilfeller begynner bassenget selv å se mer ut som en naturlig kroppen vann enn en fabrikkert reservoaret. Plante busker eller busker nær bunnen av over bakken pool kan hjelpe skjule plast ytterkledning med de fleste bassenger, og hjelpe innlemme dekk i generelle landskapsarbeid. Høyere trær gir skygge til en del av området dekk, men Velg trær nøye siden de at slipp frukt eller blader kan forårsake rusk å dynge din bassengfilteret. Potted blomster og annet planter er et godt valg for de fleste pool dekk planting boksene selv kan bli inkorporert i dekket seg.

Lagring

Hver basseng krever bruk av verktøy, inkludert en skimmer, vakuum og kjemikalier. Fleste også holde leker, håndklær eller stoler på side for bruk i bassenget. Lagre disse elementene på dekk kan spare tid og sikre din eiendom mot elementene. Vurdere en bassengterrasse med innebygd lagring hyller eller selv en liten skur. Selv en enkel dekket område, eller en tilgjengelig plass under dekk, kan spare tid og maksimere din fornøyelse.