Ideer for over bakken svømmebassenget dekk

November 19

Ideer for over bakken svømmebassenget dekk

Legger en til en over bakken pool er en morsom måte å lage flere utendørs stue. Pool dekk kan inkludere arbors, innebygde benker, plantasjeeiere, belysning og andre funksjoner. De kan være bygget av tre, vinyl eller komposittmaterialer. Fordi pool dekk vanligvis bygges med stående overflaten på omtrent samme høyde som toppen av bassenget, er over bakken basseng dekk ofte 4 fot 6 fot over bakken. Av sikkerhetsgrunner bør bassenget eiere vurdere å legge et rekkverk eller annen barriere å beskytte mot fossen. Bassenget eiere bør sjekke lokale bestemmelser som krever tilgang til bassenger, som et låsbart gjerde som barer barn og uvedkommende inn kan være nødvendig.

Full Surround dekk

Ett alternativ for terrassebord en over bakken pool er å bygge en kortstokk som går hele veien rundt omkretsen av bassenget. Disse dekk vanligvis rund eller oval å etterligne form av bassenget og de skjule effektivt veggene i bassenget, som noen mennesker foretrekker. Det gir muligheten til å vise og angi bassenget fra mange poeng. Eieren kan også velge for å installere flere trinnsettene fra bakken til dekk. En full-surround dekk sannsynlig blir dyrere enn en side dekk fordi figurene av disse dekk ikke vil dra fordel av maksimal materiale yield og også kreve mer støtter enn en tradisjonell dekk, selv om det samlede kvadratmeterantallet er den samme.

Siden dekk

En papirmagasin grensar en over bakken pool men omgir ikke den. Huseiere kan velge å bygge en halvmåneformet dekk som brytes rundt en del av bassenget eller bygge en firkant, runde eller åttekantede dekk som tilstøtende siden av bassenget for å gi et sted å forankre en pool stige. Disse typer dekk gir vanligvis eneste kontaktpunkt adgang til bassenget og et trappen på bakken. Siden dekk er mindre kostbart og lettere å bygge enn full-surround dekk, slik at eierne kan planlegge et stort område av terrassebord for stoler, parasoller, oppbevaringsbokser og muligens også en grill.

Kombinasjon dekk

Noen velger å bygge et dekk som fullstendig omgir bassenget samt papirmagasin som tilstøtende til full-surround dekk. Dette tilbyr best av begge verdener. Bassenget fortsatt kan vises og åpnet fra flere punkter og bassenget veggene er skjult mens et stort tilstøtende område tilbyr rom for utendørs møbler, grill og annet utstyr. Kombinasjon dekk er ofte laget for å være sann utendørs levende områder og kan utvide fra ryggen våpenhuset eller dekk, opprette direkte adgang til bassenget fra hus bakdøren.