Ideer for organisasjon

April 12

Ideer for organisasjon

Mange mennesker har problemer med å holde orden fordi de ikke vet hvor eller hvordan. Men må du starte et sted, selv om du begynner med små skritt. Finne måter å holde orden vil gjøre ting, som å huske hva du har å gjøre og vite hvor ting er hjemme eller på kontoret, enkel.

De-rot

Separate ting i hauger av elementer du vil beholde, de vil du kaste bort og de du kan donere eller vise et verft salg. Har store bokser eller søppelsekker for alle tingene du ikke holde. Se etter ting du ikke bruker og ting som ikke fungerer og ikke kan repareres. Du kan ha gamle klær som ikke passer eller utslitte sko. Hvis du har en masse søppel - som hauger av papir, ødelagte leker og generelt alt som du trenger, vil bli kvitt disse forlate deg med bare ting som du bruker og trenger.

Gruppering

Ha lignende elementer sammen i sin egen plass vil hjelpe for å oppbevare saker organisert. På kjøkkenet, for eksempel angi en regjering hvor du holder bare plater og en skuff hvor du holder bare kokeutstyr. På kontoret, har et sted for alle dine penner og et annet sted for alle office forsyninger som stifter, kalkulator og meldingsbakgrunner. Gruppering ting kan du alltid vite hvor ting er.

Organisasjonen produkter

En organisasjon produkt er noe som hjelper deg med å holde et godt hjem. Du finner hundrevis av organisasjonen produkter for office og alle rom i hjemmet. Disse produktene omfatter en veske eller dokumentmappe arrangør, hylle skillevegger, slips og belte kleshengere, smykker skuffer, sko rack, krydder stativer og vask og dusj caddyer. Ikke bruke masse penger kjøper produktene; du har hauger av skoesker kan du dekke i innpakningspapir eller tomme glass krukkene; bruke disse beholderne for å organisere tingene dine.

Skrive ting ned

Alltid skrive ned noe viktig å huske. En sjekkliste kan være en generell oversikt over ting du må gjøre eller en liste over ting å kjøpe, for eksempel en handleliste, en forsyning listen eller en skole forsyning liste. Holde en kalender er en annen måte å huske ting du må gjøre, spesielt hvis hendelser skje dager, uker eller måneder etter at de er planlagt.