Ideer for ombygging et bad tak

February 25

Ideer for ombygging et bad tak

Taket er faktisk en femtedel av alle rom, så bad tak design kan absolutt forbedre rommet. Et bad tak kan heves, malt en annen farge eller kledd opp med tre trim, for eksempel. Ta tid å se på omkringliggende rom, men fordi utformingen av badet bør passe godt med tilstøtende mellomrom. Hvis du oppretter en meget formell titt på badet, vil gjenta dette i en nærliggende soverom eller stue.

Heve taket

Finne ut hvordan du oppretter en skuff eller himling. Badet har betydelig loft plass over det, kan du høyne taket på noen måte. Dette fungerer spesielt godt hvis du badet å virke mer romslige og elegante. Attic sperrene kan heves tre føtter høyere å danne et brett tak. Et velvtak vil kreve å sikre vinkel jern til topp sperrer topp tak på linje og fjerne standard 8-fots taket og krysser sperrene helt.

Bruk kunstneriske innslag

Vurdere redoing taket i Bad mer kunstnerisk. Du kan, for eksempel male bad veggene hvite men male hele taket området i lyse gull. En fullskala lysekrone kan installeres i midten av rommet, om du vil gi rommet en high-end spa titt. Metallisk maling, innfelt belysning, blomster bakgrunn og stucco design kan installeres på et brett eller hvelvede tak.

Bygge en lys aksel

Legge til en himmel i et bad for å bringe i lys. Bygge en pyramide-formet aksel fra bad taket til taket. Cap himmelen med et takvindu på taket. Vil du kutte en område ca 6-fots kvadrat i Bad taket og taper denne plassen til en 4-fots kvadrat takvindu. Ikke overse å legge et par store takvinduer hvis bad taket er allerede hvelvet. Pass på å investere i høy kvalitet takvinduer konstruert ikke å lekke. Disse takvinduer vil vanligvis ha en 12-tommers ramme som fungerer som blinkende som forlenger under helvetesild. Billigere takvinduer har skimpy kantlinjer som utilstrekkelig blinke under helvetesild, så de til slutt vil lekke.

Legg en skive av lys

Åpne et bad vegg og tak med glass blokkerer eller store vinduer. Installere en del av glassblokker til å dekke øvre veggene i bad til taket. Legge til et takvindu på sitt skråtak lav på taket vinkelen å møte veggen av glassblokker. Dette vil utsette et stykke vegg og tak lyset i en svært unik måte. En stor standard vindu delen vil fungere hvis du ikke vil bruke glassblokker. Glassblokker på den øvre veggseksjon vil gi mer personvern screening fra utsiden, men.

Installere unike lysarmaturer

Lysarmaturer er viktig for et bad tak. Dempet belysning kan brukes rundt taket omkretsen ca 12 tommer fra veggen. Plass disse ca hver 3 eller 4 fot, avhengig av badet. Trekke badet på millimeterpapir definere denne plasseringen, fordi de innfelte Lysarmaturene må se balansert med alt i rommet. Installere et tak innslag, som en utsmykkede italienske glass bolle-type innslag i sentrum av badet. En fancy lysekrone kan legge stor appell også.