Ideer for lav spenning Spotlights på hus

June 30

Lav-voltage lyset bruker lite strøm og er utformet for å prosjektet myk belysning. Spotlight kan hjelpe huseiere lyse områder på eller rundt sitt hus. Kombinasjonen av myk, lav-voltage lyset og spotlight målretting åpner en rekke landskapsarbeid muligheter for utsiden av hus. Lav spenning spotlights passer godt sammen med mange områder, inkludert terrasser, spille områder og hager.

Plasseringen synlighet

Plasseringen synlighet er en viktig del av landskapsarbeid som skal nytes etter solnedgang. Ser rundt huset for steder som kan bruke noen direkte, myk belysning. Basketballbaner, for eksempel er ideelle steder for lavspent spotlights. Hvis du har en grill eller utenfor sitteplasser, kan en spotlight tillate folk å se hva de gjør mens lav spenning vil holde lysene fra blendende noen.

Retning

Spotlight er også svært nyttig for viser gjestene hvor å gå. Hvis du ikke har et sted å sette underlighting eller lamper, vurdere hengende lavspent spotlights på huset og rettet dem skritt og gangveier. Deres lys vil hjelpe nighttime gjestene unngå ulykker og navigere hjørner så vel som leder dem fra ett område av landskapet til et annet område.

Funksjoner

Spotlight er tradisjonelt nyttige for å fremheve har lav spenning versjoner er spesielt nyttig å trekke oppmerksomhet til områder som du er stolt. Søkelyset på en vann-funksjonen eller tre kan fungere veldig bra. Et lys på en bestemt hage funksjon eller stein kan også fungere bra. Flere lys rundt et stort tre eller bush kan opprette en ideell effekt.

Silhuett

Noen av de beste lys lyse ikke men beskikket. Hvis du legger en lav spenning spotlight bak en viktig funksjon, for eksempel vil lys kaste funksjonen som en silhuett, en dristig effekt du kan bruke til å vise en annen side av landskapet på kvelden. Lyset er lav-voltage aspektet sikrer også at det ikke vil blind noen.