Ideer For landskapsarbeid Yard med steiner

January 13

Ideer For landskapsarbeid Yard med steiner

Landskapsarbeid en gårdsplass med steiner har en rekke fordeler. Bortsett fra å spare vann som ellers ville ha brukt å holde plenen grønne, gir landskapsarbeid med steiner deg frihet til å skape et unikt utseende for verftet. Når landskapsarbeid med steiner, er det viktig å planlegge og konto for bestemte variabler, inkludert størrelse, tekstur og type stein du bruker. Landskapsarbeid yard med steiner kan være mye arbeid, men det er definitivt verdt din. Her er noen ideer for å hjelpe deg med.

Steinen møbler

Å lage møbler ut av stein er en god landskapsarbeid idé for større verft og hageområde. Selv om det er ikke alltid den mest komfortable, steinen møbler tåler lett tøffeste været og krever lite vedlikehold. Steinen møbler er også visuelt praktfullt, og legger en minneverdig element til alle landskap. Granitt og marmor er ideelle for steinen møbler som stoler og bord, selv om andre typer stein fungerer godt for mindre møbler prosjekter rundt tunet som lav benker eller avføring.

Stein vegger

En steinmur er et tydelig landskapsarbeid element, og en som du kan basere mange andre landskapsarbeid funksjoner. For eksempel fungere steinvegger godt segregerende hager i atskilte deler, legge til et nivå av naturlige organisasjonen i et landskap. Lav vegger og høye vegger kan fungere godt, avhengig av landskap du har i tankene; høyere veggene kan brukes for å holde ujevne eller ustabil områder av jorden, mens lave veggene kan brukes som benker. Andre river steiner, skifer og kalkstein fungerer bra for å gjøre steinvegger.

Gangstier av stein

Stein er en av de beste materialene å bruke for veier fordi det er glatt, tung og solid. Enten du vil bruke heller, tradisjonelle stier eller stepping steiner i landskapet, skaper bruke stein en lett synlig og walkable bane som tilbyr en fin kontrast til resten av gården. Kalkstein er velegnet til bruk for en stein sti.

Stein Arbors og Trellises

Arbors eller trellises ut av stein for planter å vokse mot og klatre på bryter ditt stein landskapsarbeid. Siden arbors og trellises ikke er tradisjonelt laget av stein, men heller tre eller stål, vil stein versjoner skille seg ut og beskikket landskapet.