Ideer for landskapsarbeid med skifer Rock

November 3

Ideer for landskapsarbeid med skifer Rock

Skifer rock kan legge til en nydelig touch noen landskapsarbeid design. Mens det er ikke ideelt å bruke som en patio eller gangvei fordi det kan være svært glatte når det er vått, ser det attraktivt som en aksent til eksisterende gangveier, terrasser og verft. I tillegg kommer skifer rock i mange former og størrelser, så bruker det i flere steder legger en dramatisk snert. Skifer er en type av river rock, tåler den alvorlig temperatur skift og overdreven vann. Det sprekk ikke eller bli slitt lett og svært slitesterk.

Blomst seng aksent eller kantlinje

Bruke skifer som kantlinjer eller aksent til en eksisterende blomst seng eller å omgi et tre, busk eller andre anlegget, som skiller den eksisterende planter fra gresset eller andre landskapsarbeid og gir den en individuelle utseende. Ved stabling skifer bitene oppå hverandre, kan du bygge en vegg-lignende kantlinje. Gjør denne veggen minst 6 inches høy anbefales å gi området egne dramatiske appell, og også å holde noen mulch eller jord på plass rundt fabrikkene innenfor sine grenser.

Dammen foss

Det kan være en utmerket måte å legge til vannfall i en dam fordi skifer er tynn og kommer i så mange ulike former. Skifer vanligvis varierer i bredde fra 1/2 til 6 inches og kommer i store eller små plater. Stables disse plater oppå hverandre i varierende bestillinger så de ligne trinnene. Kjøre en slangen festet til en vannpumpe i dammen opp til toppen av steinene slik at vannet renner ned skifer steinene. Slate ser kjempebra når det er vått, og ofte nye farger og skinner dukke opp fra rock som det blir våt, ytterligere å utvide sin skjønnhet.

Benker

Legge til skifer landskapet design er å innlemme sitteplasser i ulike deler av gården. For eksempel, er bygge sitteplasser under et skyggefullt tre inne gården bruker skifer og/eller andre steiner en perfekt måte å legge individualisme til egenskapen. For å bygge sitteplasser bruker skifer, bruke en stor del av skifer og plasser den over to stol beinet som stabler av skifer eller andre holdbar rock. Eller hvis det finnes en eksisterende kantlinje rundt treet, bare bygge opp mer skifer i ett område, og plasser det største stykket på som et sete.