Ideer for landskapsarbeid med sement utleggermaskin blokker

September 28

Ideer for landskapsarbeid med sement utleggermaskin blokker

Betong utleggermaskin blokker tilbyr huseiere mange kreative muligheter for landskapsarbeid. Mange bruker ordet "sement" til å referere til disse pavers, men sement er egentlig bare en del av betong. Betong er laget av sement, vann og samlet, eller ulike typer og størrelser av rock. Dette materialet kan støpes inn i en uendelig rekke av figurer som kan brukes for mange kreative landskapsarbeid programmer.

Kanter anlegget senger

Betong pavers gjøre god kanter materiale for blomsterbed. Disse utleggermaskin blokkene kan arrangert i en rekke konfigurasjoner og lagdelt høyde behov. Betong pavers vare i mange år og ikke forringes måte vinyl, aluminium og tre kanter. Betong utleggermaskin blokker vil også ikke skades av gressklippere eller annet hagestell utstyr. Konkrete Asfaltutleggere vil holde seg til foten trafikk som du vanning og opprettholde din blomsterbed.

Utleggere for Hardscapes

Betong pavers gjør godt egnet for bruk i bolig hardscapes som terrasser, innkjørsler og fortau. Sikringsanlegget rydder blokkene gir store flater av område for utendørsaktiviteter og er lite vedlikehold. De kommer i en rekke farger, former og -teksturer til mer interesse til hardscape områder av landskapet, ifølge betong nettverk nettstedet. Utleggermaskin blokker kan legge til ekstra materiale på kantene av annet materiale å tillate lett plenen vedlikehold og hindrer ugress i å trenge inn i andre overflater. Betong utleggere laget av begravelsesplass kan være lined langs innkjørsler for et penere utseende. De kan også brukes på kantene av terrasser for å gi mer definisjon fra resten av gården.

Hevet senger

Betong pavers tilbyr et enkelt alternativ for å lage hevet senger for blomster, løv planter og vegetabilske hager. Lag pavers i en alternerende mønster som du ville murstein til høyden som kreves for hage behov. Utleggere gir en sterk og langvarig omkrets for å holde store mengder jord. Det råtner ikke eller bli befengt med tre-kjedelig insekter landskapet tømmer måte. Betong er immun mot vann og vil gi deg å gi mange hage sesonger. Det er også lett å feilfri, bruker vann fra en hageslange og en stiv-børste.

Støttemurer

Betong utleggermaskin er en billig og enkel måte å lage støttemurer på eiendommen å avlede vannføring og forhindre jorderosjon. Bare stable pavers i en attraktiv mønster til høyden du trenger, selv om det anbefales at du ikke stable utleggere høyere enn fire føtter. Velge en farge som passer ditt hjem eller blander i godt med de andre strukturene på eiendommen, ifølge konkrete ideer nettstedet.