Ideer for landskapsarbeid med grus, Sand og Rock

October 5

Landskapsarbeid med grus, kan sand og stein legge en interessant dimensjon til en hage, spesielt i drier, mildere klima som sørvest. Du kan opprette en levedyktig ørkenen hage som vil rival noe sett i Arizona Highways magazine.

Ørkenen hager

Den mest opplagte måten å innlemme grus, sand og rock i landskapsarbeid planer er å skape en ørken hage. Sett noen store steinblokker nær baksiden av handlingen i land du har tenkt til liggende. Plant store Aloe ved steinene, sammen med noen høye kaktus og kanskje noen ørkenen ironwood trær eller håndflatene. Dryss grus på bakken å forbedre drenering. Fylle forsiden sengen med sand, og plasser noen mindre steiner og kanskje noen drivved på toppen av sanden. Bruk samme grus du brukte i ryggen for å opprette en sti, en landskapsarbeid triks som fører til illusjonen av kontinuitet og expansiveness. Plant en rekke sukkulenter og kaktus i sanden, større de tilbake og mindre foran.

Hvem trenger en plen?

Bruke grus erstatte en foran plenen er en annen stadig mer populær landskapsarbeid alternativet. Det er bra for miljøet fordi du bruker vesentlig mindre vann, og det kan være estetisk tiltalende så lenge du har en dominerende "øy" landskapsarbeid der du innlemme andre elementer, sand og stein.

RIP ut torv og rake jord glatt. Opprette en øy ved å plassere tre store blokker i midten eller av til siden, omgitt av pynteborder nyreformet av mindre steiner uniform i størrelse, form og farge. Velg planter - en midtpunktet, som en klynge av tre kongen palmer i drier klima, en crape myrtle i Sør eller et kirsebærtre i kaldere klima - og laget i mindre busker eller spre blomster (stauder, vennligst for lavere vedlikehold) i forgrunnen. La et bånd av skitt mellom planter og rock kantlinje og fyll med sand.

Japansk hage

Japanske hager stole tungt på grus, sand og rock. De er relativt enkle å bygge og enda enklere å vedlikeholde. Disse hagene finnes ofte på templer i Japan, og er forbundet med den buddhistiske religionen.

Forberede hagen din ved å fjerne all vegetasjon, raking jord til en plan overflate og deretter dekker hele handlingen med sand. Posisjon bergarter av varierende størrelse i ryggen og sidene; Bruk grus for å opprette en tørr bekk seng i midten. Plante mose eller koreansk gresset i forgrunnen og shore einebær eller andre små, hardfør evergreens mot baksiden. Helt tilbake kanskje du vil legge til et stort fokus tre som en japansk svart furu eller japansk paraply tre. Legge til en fontene, birdbath eller benk av din "stream" og kanskje noen japanske statuer på den andre.