Ideer for landskapsarbeid med elvesteiner

February 15

Når du tenker landskapsarbeid, får trær og blomster selvsagt all oppmerksomheten. Men bergarter har en plass i landscaper's toolkit, også. Spesielt er elvesteiner nyttige. Du kan bruke disse glatt og fargerike steiner opprette en dynamisk og fredelige landskapet i bakgården.

Elvesteiner

Elvesteiner er ganske enkelt steiner som har kommet fra en elv. Denne langvarig eksponering for rennende vann skaper den karakteristiske glatt overflaten. Avhengig av sammensetningen av steinene kan de være forskjellige farger eller enda flere farger i lang band rundt steinen. Denne allsidigheten gir landscapers kreativ frihet i sine landskapsarbeid prosjekter.

Bortsett fra å samle steiner fra en lokal elv, er de tilgjengelige i hjem og hage og landskapsarbeid forretninger. Også sortere leverandører på Internett ofte dem i størrelser og farger. Mens dette koster penger, er det mer tid effektivt å kjøpe 2 lbs. av mellomstore bundede røde bergarter og deretter prøve å jakte på dem en etter en.

Bane eller gangvei

Trolig er det vanligste landskapsarbeid prosjektet bruker elvesteiner hagen banen. Dette er ofte en fullstendig bane med stein lagt ut flush mot hverandre for å lage en solid vei, noen ganger lagt i morter. Det kan også bestå av noen store steiner som utgjør en enkel stepping stein bane. Eller du kan bruke mindre steiner som grenser til en gresskledd bane.

Kantlinjer

En annen måte å bruke river steiner skal skjemaet grenser for trær og blomsterbed. Bygge en stein sirkel rundt et tre har en dekorativ effekt, spesielt hvis du kan finne stein farger som utfyller fargen på bark. River steiner også gjøre attraktive grenser for blomsterbed eller vegetabilsk lapper fordi de oppretter en naturlig ramme. Opprette en litt annen form stein kantlinje hjelper din blomst seng å blande frisk med resten av landskapet.

Dammen Bank

River steiner ser spesielt hjemme rundt dammen eller foss. Bruk små - og mellomstore stein åopprette en skrå bank som hjelper en dam flette inn resten av hagen. Sett noen store steiner strategisk rundt dammen som seter for besøkende å nyte fred av rennende vann i bakgården. Ikke glem å slippe noen elva småstein i dammen, også.