Ideer for landskapsarbeid med blomster

October 9

Hvis ditt rom, tid og budsjett for floral landskapsarbeid var ubegrenset, så din landskapsarbeid utfordringer vil bli eliminert. Men finner mange mennesker at de blir utfordret i ett av disse områdene og trenger ideer for å komme rundt disse hindringene. Her er noen løsninger for de tre felles hekk knyttet til landskapsarbeid med blomster.

Plass

Hvis du har begrenset plass til blomsterbed, deretter manipulere oppfatningen av størrelsen på gården i en av følgende måter. Bruke kul fargetoner som synes å være en lengre avstand for øyet enn varme toner. Fortsette ditt blomst landskapsarbeid fra bakken, vinduet plantasjeeiere og helt opp mot hjemmet vegger med blomstrende ivy på trellises. Dette skaper også mer plass.

Tid

Hvis du vil nyte fordelene av blomster i landskapet, men du er begrenset på tiden du må vedlikeholde senger, er det flere ting du kan gjøre. Først Velg flerårige planter som kommer tilbake år etter år og ikke trenger å være plantet. Også bruke planter som er innfødt til USDA hardførhet sonen slik de vil trives problemfritt fra deg. Investere i en drypp vanning systemet til å begrense tiden du må bruke vanne blomster. Plasser mulch på senger beholde denne fuktighet og holder ugresset borte så du slipper å bruke tid trekke dem.

Penger

Blomst hagearbeid kan gjøres på sparsommelig måter av flere tiltak. Først lære å overføre dine egne planter i stedet for å kjøpe nye. Ta stiklinger av sunn, sykdomsfri planter å starte nye. Mange planter kan også deles med en skarp spade mens de er fortsatt i bakken. En kostnad saver vokser dine egne blomster fra frø stedet for kjøpe frøplanter eller fullvoksen planter. Den mest økonomiske måten å holde en blomst hage er å samle frø fra dine egne planter.

Hvis kreativitet er din eneste Guide

Hvis du ikke er fasadeforkledning alle floral landskapsarbeid utfordringer enn behovet for inspirasjon, så la kreativitet veilede deg. Start med å identifisere stilen i hjemmet ditt. Er den eksisterende strukturen minner om den engelske landsbygden eller en sørvest pueblo? Legg merke til ditt hjem i fargevalget og byggematerialer og la som styrer valg av blomster og keramikk materialer. Når du gjør endringer til floral landskapet, ikke vær redd for å eksperimentere og leke med ideer til du finner hva arbeider best og gjør deg glad.