Ideer for landskapsarbeid med antikke møbler

August 8

Ideer for landskapsarbeid med antikke møbler

Opprette et pulserende og frodig landskap gir huseiere å sette sine kreative innslag på eiendommen. En unik idé er å plassere møbler i landskapet på tilfeldige steder for å trekke interesse for et bestemt område. Antikke møbler kan lett bli innarbeidet i disse designene.

Siden tabellen Bird Bath

En gammel, banke opp tabellen side kan gjøre en stor fugl bad om en stor, grunne bolle plasseres oppå den. Dette gir fuglene et sted å abbor mens andre nyte fugl bad. For en virkelig bekymret utseende, bruk knitre spray eller friske maling å gi tabellen på side en shabby sheik.

Sigarett askebeger stå Planter

Antikke sigarett askebeger står kan brukes for en planter. Bore fire hull i bunnen av en planter slik hullene danne hjørnene av en firkantet form. Bore igjennom aske skuffen holder så hullene linje og sette bolter gjennom hullene. Sett en stor skive og mutter på hver bolt og hånd stram. Bore to hull i bunnen av sigarett aske skuffen holderen og pund i stykker eller nytt bar i bakken minst 12 inches lang å forankre planter. Fyll planter med jord og begynner å plante.

Childrens stoler

Strategisk plassering et par barnestoler i hagen gir hagen en følelse av ungdom. Metall eller tre stoler kan males farger. Bruk en knitre for litt shabby sheik. Male den stoler lyse gult, grønt eller etter litt stranden. Male stolene svart for et klassisk utseende, spesielt når metal. Plassere stolene i en vinkel mot hverandre gir inntrykk av et sted at to barn kan sitte og ha en samtale om fantastiske underverkene at de møtte den dagen.