Ideer for landskapsarbeid kantlinjer

April 25

Ideer for landskapsarbeid kantlinjer

Legge til kantlinjer rundt hager og gangveier gir en total finishen til et landskap. På den praktiske siden vil beholde grenser jord i hager mens overflødig vann rømme og beskytte planter fra foten og pet trafikk. En rekke grensen materialer er tilgjengelige der vil legge farge og tekstur kontrast til en hage. Bruke kantlinjer gi en rent visuell overgang fra gress til planter eller koble flere hager sammen.

Steiner

Innføre en rustikk element til hagene eller veier med stein kanter. Bruk mellomstore irregularly-formet fieldstones eller heller dybde og blokkere gripe gress. Bygge steiner på skitt slik de er begravet halvparten av deres høyde, eller la dem på en base av grus og sand. Ta deg tid til første lå en 3-tommers lag med grus toppet med et 1-tommers lag av sand i en dypere grøft vil forbedre Hagens drenering og redusere vedlikehold fordi steinene er mindre sannsynlig å skifte.

Murstein og Asfaltutleggere

Grensen landskapet funksjoner med murstein eller utleggere legge definisjon til kurver og figurer. Legge murstein siden eller ende til ende for en enkel, polert utseende. Standard størrelse for begge er 4 x 8 tommer, så du kan lage kanter med bred kurver eller skarpe 45 graders vinkler. Myke hjørnene av huset ved å legge til volangkant foran hekker. Binde store trær inn i landskapet med en runde, trekantet eller rektangulære samsvarer med hager. Fremheve en svingete bane ved å legge murstein eller utleggere ende til ende slik klem kantene på overflaten.

Små steiner

Elvesteiner og oppdelte granitt er rimeligere enn stein og murstein utleggere installasjonsprosessen er enkel. Fungere som en Luke og gress barriere, bør knust rock grenser være minst 8 inches bredt. Grave ut 5 inches av vekst og skitt fra området der du vil grenser, og angi landskap stoff på bunnen slik at ugress ikke utvikle under. Hell mellomstore elvesteiner eller knust oppdelte granitt i grøften, tamp den og legge mer til er en tomme eller to over bakkenivå. Elven steinene kommer i nyanser av grønt, blått, lilla og grå mens oppdelte granitt er belagt i en harpiks som gir det en jordnær farge.

Tømmer

Landskapet tømmeret er press-behandlet tre laget for å vare opptil 15 år uten råtner. Kanter en gangvei eller plante seng med landskapet tømmer gir myk, varm utseendet av tre. Bygge tømmeret i en grøft halvparten så dypt som tømmeret er høy. Koble tømmer ende til ende og sy dem i jorden med armeringsstål. Hvis du vil bruke tre, men ikke liker kvadrerte kantene av tømmer, installere tre blokk kanter. Treklosser er etikettpapir fra treet stumper. Begrave dem halv-dypt i bakken, og satt dem helt sammen side ved side. Pack grus bak stubber å blokkere inngrep mellom smale hullene.