Ideer for landskapsarbeid i California

October 1

Ideer for landskapsarbeid i California

Landskapsarbeid rundt et hjem er viktig for den totale estetiske virkningen som utseendet til hjemmet selv. Landskapsarbeid legger til en annen del av skjønnhet i egenskapen og også kan brukes som en kreativ utløp for landscaper. Det er mange forskjellige valg å gjøre når landskapsarbeid en eiendom, og de alle er avhengig av personlige preferanser av eieren. California tilbyr mange alternativer for landskapsarbeid, takket være sin vanligvis tempererte været.

Mulch

Bruk mulch kan gjøre voksende ulike planter på eiendommen mye lettere. Las Pilitas barnehagen anbefaler at mulch bør være 3-4 inches dypt i California best resultater. Eik, furu, redwood og sedertre bark kan alle skal makuleres for å gjøre effektiv mulch som legger også til en behagelig lukt i hagen din. Hay, halm og gjødsel er ikke nesten like effektiv gjødsel har ofte en skarp lukt. Steiner eller steinblokker gjør for effektiv gressmalingsklaffen for ørken-baserte anlegg, som California har mange. Effektiv bruk av mulch er tidlig nøkkelen til en blomstrende hage eller landskapsarbeid bestrebelser.

Kaktus

California varme og hyppige mangel av fuktighet, spesielt i de sørlige områdene, gjør kaktus en svært praktisk løsning å landskapsarbeid dilemmaer siden de ikke krever mye vedlikehold og kan trives i Californias værforhold. Kaktus gir også ulike funksjoner også. Ocotillos kan for eksempel brukes til å bygge en levende gjerde for eiendom, med planter danner en attraktiv ennå effektiv beskyttende barriere mot inntrengere.

Lokale planter

California har mange innfødt plantevarianter som egner seg godt for landskapsarbeid prosjektet eller hage. Southern California været er perfekt for blomstrende planter som scarlet Ridderspore; flerårig Geitrams, som er kjent for sin lavendel blomster; og Pacific dogwood treet. Omvendt, Nord-California er perfekt for annet tre varianter som den Oregon Gran, siden den kan overleve fra bakken nivå opp til 6000 fot i høyden. Mens planting blomsterløk i Nord eller sentrale California klima kan være vanskelig, med riktig pleie både lily of the Nilen og belladonna lily kan trives i disse områdene.