Ideer for landskapsarbeid bakgårder med bratte skråninger

August 15

Ideer for landskapsarbeid bakgårder med bratte skråninger

En bratt-skrånende bakgård kan være en utfordring for enhver hjemmet gartneren. Avhengig av retningen, kunne bakken bringe vann i hagen din, flom plener og hagen senger, eller sende vann fra hager, forårsaker en tørke-lignende tilstand for plantene dine mens gaten absorberer ekstra vann. Landskapsforming sikkerhetspartner kan ikke bare legge til ditt hjem verdi ved å tilby noen visuell interesse til hagen din, men kan også gi deg noen ekstra lite vedlikehold hage.

Bunndekkende

En av de enkleste måtene å landskapet en bratt er å plante en bunndekkende. Bakken dekker er planter som vokser lav til bakken og tjene godt til å forhindre erosjon av jord i alle områder. Siden bakken dekker kommer i mange forskjellige varianter og er flerårige i naturen, er det enkelt å lage et design mellom et grøntområde blomsterhage. Bakken dekker som snikende myrt, daylilies, ivy, spirea, svart-eyed Susan, coneflowers og flox kan bli plantet for å gi deg en seasonlong fargeklatt. Lav vekst og spre busker som en av de mange variantene av juniper vil fortsette utseendet året rundt. Søk etter bakken dekker som trives i voksende sonen for best resultat. Tillate plass, som de fleste bakken dekker spredt med letthet.

Terrasser

Opprette terrasser en skrå problemet. Terrasser er utgangspunktet lite flate områder som er skåret i en skråning og vanligvis vegger ved hjelp av en slags byggemateriale. Dekorative blokk, steiner og landskapsarbeid tømmeret kan alt arbeidet godt. Disse vegger områdene fungere som tiltak som flytte opp i bakken, og dermed hindrer vann og jord gjennomgripende i det nederste området. Hver "trinn" kan plantes bruker en rekke bunndekkende, stauder og gjennomgripende planter å lage miniatyr-hager som krever lite vedlikehold. Legge til mulch i hvert område å øke vannretensjon.

Vann-funksjonen

Legger til en vann-funksjonen i en hage opprettes et samlingspunkt som trekker folk. Lyden av brusende vann arbeider i harmoni med fuglesang og forbi trærne for å skape en atmosfære av ro, hvor besøkende kan slutte for å lukte blomster. Kombinere terrasse design og mekanikken i en foss, kan du maksimere din skråningen. Terrassen gir baner og hager som kan absorbere ekstra fuktighet, mens de naturlige steinene plassert strategisk nedover bakken for å bryte skråning kan hjelpe for å feste noen rør brukes for konstant vann gjenvinning. En dam på toppen av skråningen og på bunnen hjelpe resirkulering vann. Kontroller at vannet holder flytte i hver Dam å hindre alger eller klekking av insekter. Anlegget fuktighet-kjærlig stauder nær vannvei kanten og andre bunndekkende eller planter langs den terrasseformede hagen. Inkluder gress områder som kan være lett mowed hvor benker eller seter kan plasseres nær fossen. Legger til solens lys som aksenter på steder langs terrassene kan tryggere gå og sitteplasser på kjølige sommerkvelder.