Ideer for lagring middagstallerkenen på disken

April 28

Ideer for lagring middagstallerkenen på disken

Det er synd å stenge din vakre middagstallerkenen bort i et svakt skap når de kunne være utstilt. Lagre platene på benken på kjøkkenet eller spisestuen er ikke bare dekorative, det er også praktisk - platene er umiddelbart tilgjengelige når du vil angi middagsbordet og er allerede på plass for en buffet middag. Hvilken teknikk du bruker til å lagre din middagstallerkenen avhenger av om du har tenkt å vise dem.

Stablet

Stabling middagstallerkenen på disken er det rimeligste alternativet. For å unngå riper i slutten på plater, sett et ubrukt papir kaffe filter eller en følte sirkel mellom hvert par. Hvis du er stabling resten av Kina satt i tillegg til middag plater, satt de største platene nederst og Legg salat plater og skåler i synkende rekkefølge av sine omkrets.

Stenger

Plate stativer er laget for å holde sett av plater oppreist og er ideelle for counter toppen lagring. Plate stativer er laget av wire, metall, tre eller plast og tilgjengelig i en rekke design. Du finner dem i delen housewares varehus eller kjøkken spesialforretninger. En elegant rett-rillefelt kan også bli presset inn i tjeneste som en plate rack.

Staffeli står

Staffeli står vises personlige middagstallerkenen. Disse dekorative står er vanligvis laget av tre eller metall og hold en plate stående i en liten vinkel slik design lett kan sees. Kjøp standpunkt for hver plate du presentasjon, eller kjøpe en enkelt stå og plassere den på toppen av en stabel viser en plate.

Platen står

Platen står er lagdelt strukturer vanligvis laget av metall med sirkulære lag utformet for å inneholde stabler av plater. En plate stand kan ha én, to eller tre nivåer for varierende antall plater. En ett-lags plate stand har dekorative sider å omgi platene, mens et stativ med to eller tre nivåer er oftest åpen på sidene. Siden platene i en plate stå er stablet oppå hverandre, sett filt eller et kaffefilter mellom hvert sett.

Kurver eller hyller

Du kan stue platene middag innenfor kurver, hyller eller andre lagercontainere hvis du ikke vil vise dem. Heavy-Duty lidded lue boksene er dekorative og solid, og lagring bokser i enhver størrelse, form og design tilgjengelig for å passe ditt innredning. Det er også kommersielle tallerken dekker laget spesielt for å beskytte stablet middagstallerkenen. De er vanligvis laget av vattert eller vinyl og er polstret for å beskytte din dinnerware fra chips og støv.