Ideer for Koi dammer

September 14

Koi dammer har blitt en stadig mer populære landskap funksjon i de siste tiårene. Dammen design varierer fra enkle sirkulær design til svingete to lagdelt strømmen og fossen begreper. Koi dammer legge litt meditative til hagen og tilbyr næring til dyreliv og sangfugler. Opprette en avslappende og innbydende plass ved å legge til dammen vann planter, en eller en visning paviljongen.

Innlemme vannet plantene

Koi dammer krever god vannkvalitet å støtte sunn fisk. Legge til vann planter som waterlilies, krøllete dammen anlegg og vann fiolett å øke oksygen i vannet og planter vil også tjene som naturlig filtre for bakterier. Ikke bare vil disse plantene forbedre vannkvalitet, men hver vil også gi blomster for å legge til farge og visuell interesse dammen. Vann slutte å produsere oksygen ved solnedgang da de krever oksygen fra økosystemet å overleve så være sikker dammen er dyp nok å støtte både planter og koi og unngå overpopulating. Krøllete dammen overføres raskt og krever regelmessig vedlikehold. Fjern overabundant planter som nødvendig for å opprettholde åpne områder for koi visning.

Legge til en bro

Legg så vel som design ved å installere en liten gå bro over koi tjern. En bro vil gi tilgang til flere perspektiver på dammen tillater besøkende å meander og følger fisken gjennom rommet. Broer jobber i strømmen og dam oppsett. Installer broen over det smaleste punktet i vann. Broer har den ekstra fordelen av å gi dekning for dammen og et skyggefullt sted for fisken å nøle og finne beskyttelse mot rovdyr. Husk å inkludere solid rekkverk på broen å sikre sikkerheten.

Opprette en paviljong

Legge til en uteplass pavilion plass i nærheten dammen. Bruk komfortable seter for å skape en avslappende sted å sitte og nyte din koi pond. Tradisjonelle japanske hager omgir ofte en paviljong. Paviljonger er dekket dekk eller uteplass mellomrom med friluft sider. Bruk bærekraftig bambus for å konstruere din pavilion som vil bidra til et asiatisk inspirert tema. Lagt til skygge og personvern installere gardiner i en holdbar utendørs stoff og åpne og lukke som du ønsker. Paviljonger legge en allsidig plass til koi pond landskapet som de kan brukes som en meditativ område for å sitte og nyte vann eller angitt for underholdende med spisebord og stoler og en visning av koi pond.