Ideer for klubbhus

February 2

Ideer for klubbhus

Det er litt mer spennende og fortryllende til en gutt enn en hemmelighet- eller ikke-så-hemmelige - klubbhus. Klubbhus gir personvern, husly og et sted å spille. En bakgård kid's klubbhus trenger ikke å bryte budsjettet. Det er mange gjør det selv ideer for klubbhus. Bygge et klubbhus sammen kan være en flott helg prosjektet for hele familien.

Treehouse klubbhus

Treehouses trenger en solid tre med grener som vil støtte en plattform. Bedre ennå, Kombiner tre støtte med solid dekk innlegg for sikkerhet.

Plattformen klubbhus

En enkel "house" bygget på plattform kan være dobbel fun, å tilby spill plass under strukturen og en private klubbhus tilgang til en stige.

Levende Teepee klubbhus

En populær bakgård klubbhus stil er en levende teepee. Støtter dannes med bambus stolper eller hagen påler. Morgen herligheter, pole bønner eller andre raskt voksende klatring vinrankene gir vegger og tak.

Midlertidig klubbhus

En piknik bord eller uteplass sett kan lett bli et midlertidig klubbhus. Bare dekke det med et stort ark som faller til bakken på alle sider. For mer permanent moro, bygge en ramme med PVC rør eller 1 x 1 innsats, og dekk med en skreddersydd vinyl eller klut "hus."

Pakking kasse klubbhus

En brukt emballasje kasse eller apparatet boksen kan bli en kid's klubbhus med svært liten innsats. Kutt dører og Vinduer med verktøyet kniv, dekorere utsiden med maling eller selvklebende papir og voila! Instant klubbhus.

Innredning barna klubbhus

Barn trenger mye innredning å gjøre en klubbhus morsom. Sofa puter gi sitteplasser, en gammel duk blir en etasje og en robust pappeske kan forvandles til en tabell.