Ideer for innebygde hyller

October 2

Ideer for innebygde hyller

Du kan slå alle rom i en organisert og godt vedlikeholdt plass. Legge til innebygde hyller gir ekstra lagringsplass og et sted å vise deler eller din favoritt samling. Installere hyller for enkel tilgang til ofte brukte elementer. Uansett hvilken størrelse rom du har, du kan arbeide med plass og komme opp med måter lagringsplass.

Innebygd bokhylle

Bruke plass rundt en peis eller langs en vegg i stuen, som sannsynligvis har fleste bøker og magasiner, ved å installere innebygde bokhyller. De lager også perfekt viser for samlinger, kunst og fotografier. Bygge hyllene i plass frigjør nødvendig plass for møbler og andre stue nødvendigheter. Innebygd bokhyller også fungere i små og store områder. Bokhyller legge høyden til et rom og opprette et samlingspunkt så snart du går inn i rommet. Også skaper bokhyller som ramme peis en perfekt balanse mellom koselig og casual.

Baderom hyller

Du kan også opprette et hjem for toalettsaker og kosmetikk. Hvis du har et lite bad, gi innebygd hyller et lagringsområde for sengetøy, håndklær og annet tilbehør. Hvis plassen tillater det, kan du legge til flere innebygde moduler for ekstra lagringsplass eller som en forlengelse av skapet. Ha det gøy med hyllene for å presentere en stabel av plysj bad håndkle eller din favoritt sett med parfyme vises på et glass skuff. Øke lagringsplassen på innebygde hyllene ved å legge til dekorative kurver, hvor du kan lagre små elementer.Gjøre bruk av bortkastet hjørne plass ved å installere corner hyller, som ser vakker når du henge dem i et sett med tre ned et bad vegg. Maling hver hylle en annen farge til å tilby en lunefull design og skape en illusjon av et større mellomrom. Hvis du vil beholde høyde i et lite bad, henge hjørne hyllene høyere opp på veggen, mot taket.

Kjøkken hyller

Vise din favoritt boller eller vintage blomstervaser på innebygd kjøkken hyller. Plass viktige kjøkken elementer som dinnerware og kopper på innsiden del av sokkelen. Hvis kjøkkenet inneholder en øy, kan du installere hyller for lagring kokebøker og andre brukte ofte utstyr. Den typiske kjøkkenet holder mange verktøy, tilbehør og andre store og små elementer, så ekstra hyller kan hjelpe deg å holde alt i stedet.Hvis du ønsker en fin måte å gi en gammel møbel en ny rolle, kan du bruke gamle bokhyller gjøre innebygd hyllene i spiskammeret. Legge til forskjellige fargede kurver for å holde tørr og hermetisk varene organisert. Installere en mindre bokhylle for lagring av recyclables og andre elementer.Uansett hva størrelse plass har du, ekstra hyller er avgjørende i en av de travleste rom av hjemmet.