Ideer for innebygde dekk sitteplasser

March 5

Ideer for innebygde dekk sitteplasser

Innebygd sitteplasser som dekk benker tilby et behagelig sted å slappe av og ekstra plass for underholdende gjester. Maksimere deres nytte ved å installere mulitfunctional sitteplasser som en planter benk, som huser planter under oppretting av et komfortabelt sted å slappe av. Øke komfortnivå rundt bunken med utendørs tilbehør i muntre, lunefull mønstre som ekko fargene i nærliggende hagene. Ved å lage tilstrekkelig plass rundt i rommet, blir dekket en utvide utendørs stue å nyte hele året.

Lagring

Lage mer plass i innebygde dekk med lagringsplass benker. Innebygd på benken, gir lagringsplass benker ekstra plass for lagring hagearbeid utstyr som vann bokser og blomsterpotter. De bidrar til å redusere rot rundt dekk og har ofte høye rygger som gir støtte, en ekstra bonus. For en dekk design, nestle to innebygde benker side-ved-side og rundt omkretsen av dekk å lage utseendet på en lang benk. Legge til et bord ute foran lagring benken for å gjøre plass til en utendørs spisesal. Flanke lagring benken med utendørs kurver til å lagre flere elementer som grilling utstyr for ekstra lagringsplass.

Plantasjeeiere

For å skape utseendet til en hage på dekk legge permanent planter benker rundt i rommet. Multifunksjonelle, planter benker gir komfortable sitteplasser langs dekk og plass til huset favoritt blomster og planter. Laget av en rekke ulike materialer inkludert, stokk og stein, innebygd planter benker er designet rundt et par store potter der i stedet for ben, sitter lagring benken på pottene. Overdimensjonert glasert eller terrakotta-Potter er ideelle for planter benken. Se etter wide-lipped Potter og de med en tykk vegg å sikre en robust utforming. I potten, plante favoritt blomster for å gi farge og tekstur til dekk.

Tilbehør

Innlemme fargerike utendørs tilbehør som puter og puter over innebygde sitteplasser opprette koselige og innbydende. Velg motstandsdyktig materiale som lerret å sikre et langt liv. Slips puter for å hindre dem fra å flytte rundt benken. Aksent puter i lyse farger, som røde, gule og grønne, gir en eksplosjon av farger til dekk og unngå Splinter. Legge til et par puter over baksiden av lagring benken for ekstra komfort. Store etasje puter gi ekstra sitteplasser på dekket mens underholdende.