Ideer for impregnering innvendige vegger

June 10

Når fuktighet infiltrerer indre veggene i hjemmet ditt, kan det forårsake mold, mugg, sprengning eller strukturelle skader som veggen forskyvning. Fuktighet påvirker vanligvis indre veggene i kjellere som grunnvann og regnvann kan sive gjennom små åpninger i konkrete kjelleren stiftelser. I tillegg kan hydrostatisk trykk eller presset av stående væsker, bygge opp rundt perimeters av interiør kjellervegger, som er hva som forårsaker sprengning og strukturelle skader. Heldigvis er det flere strategier som du kan bruke til vanntett innvendige vegger.

Selfangere

Selfangere er spesialisert kjemikalier som du kan bruke tre eller mur innvendige vegger akkurat som du ville bruke et lag med maling. Men i motsetning til maling, en sealer fyller minutt hullene og porene i et materiale, gjør materialet vanntett og mindre sannsynlig å bli oversvømt med vann. Som LookSmart hjem inspeksjon notater, mens selfangere er ineffektivt på relieving hydrostatisk trykk bak interiør kjellervegger, selfangere kan begrense avskalling, som er forverring av betongfundament høy fuktighet og fuktighet.

Vanntett gips

På grunn av absorpsjon evne gips er belegg det med en sealer ikke best impregnering alternativet. Også kjent som gipsplater, gips består av en gips kjerne omgitt ved tykt papir gavene. Når disse gavene blir våt, kan de overføre fuktighet gips, bestående av integriteten til en hel gips panel. Hvis du er steinhard om bruk av gips for innvendige vegger i et utsatt for fuktighet, for eksempel kjelleren, be The Builder anbefaler bruk av grønne styret. Grønne styret er en spesialisert type gips som har grønn, fuktighet-resistente gavene. I tillegg har styrets gips kjernen ofte voks eller silikon belegg, som beskytter kjernen fra fuktighet.

Sump pumpe

Installere en sump pumpe er en indre vegg impregnering ideen som er spesielt egnet til kjellere. En sump pumpe benytter en sentralisert sump, eller grav, som "trekker" vann fra innvendige vegger og samler bruker naturlig kraft tyngdekraften. En pumpe utslipp så vannet fra hjemmet ditt, sender den utenfor.

Fransk avløp

En fransk avløp er en plumbing system du kan bruke sammen med en sump pumpe. Installere avløpet krever jack-hammering ut en 4 - til 6-tommers store gapet eller kanal langs indre omkretsen av kjelleren veggene. En perforert pipe, som er skrånet litt mot bunnpannen, hviler i gapet. I forhold til bruker en sump pumpe alene, hjelper en fransk avløp guide vann fra innvendige vegger lettere, øke pumpens effektivitet på impregnering vegger.