Ideer for hevet blomsterbed

March 17

Ideer for hevet blomsterbed

Blomster er en fryd for øyet, og de gjør tiltalende, men naturlig og rimelig dekorasjon for både innendørs og utendørs. Blomstene er dyrket i blomsterbed og brukes på forskjellige måter å opprette en ønsket utseende. Med litt kreativitet og fantasi, gir en fullstendig makeover i hagen din med hevet blomsterbed.

Fontene

Blomsterbed gir liv til en gamle fontenen i hagen. Hvis fontenen ikke er for stor i størrelse, kan du bruke blomsterbed i flere konsentriske sirkler rundt. Blomstene bør velges nøye som de blir utsatt for vanndråper fontenen. Derfor er blomster med tykkere kronbladene å foretrekke.

Rader

Hevet blomsterbed kan brukes i vekslende rader av forskjellige farger og typer blomster. Rader av blomsterbed låne en rik se store hager. Farge, størrelse og type blomster bør velges å gi en estetisk utseende til hagen. Rader med senger bør unngås i små hager som de tar opp mye plass. Blomsterbed kan i stedet brukes til grensen små hager og plener å gi dem pen disposisjoner.

Rekkehus

Hevet terrassehagene opprettes med hevet blomsterbed plassert på ulike høyder. Alternativt kan blomsterbed med ulike høyder også brukes. Hevet terrassehagene ser ganske forseggjort og sofistikert. En utendørs trapp kan være dekorert på en lignende måte ved å plassere små blomsterbed på siden av hvert trinn.

Gangveier

Gangveier og veier gis et vakkert utseende av fôr dem på begge sider med hevet blomsterbed. Liten eller middels høyde blomsterbed er ideelle for å dekorere gangveier. Holde bredden på et minimum. Blomsterbed og hekker kan brukes også avhengig av personlig smak og preferanser.

Innendørs

Hevet blomsterbed brukes også i åpne områder innenfor hjemmet som balkonger, terrasser, patio og utendørs trapper. Minimalistisk utseende er det beste alternativet hvis det er liten plass på rommet.

Plen grensen

Bruk raisedflower senger rundt kantene av plener for å lage en kantlinje. Vanligvis en type og fargen på blomsten er nok. En nærmere titt oppnås ved hjelp av forskjellige farger av den samme blomsten til grensen plenen med skiftende rader. Grensen bør ikke være for høyt, så den korteste av blomsterbed skal brukes.