Ideer for Glass i moderne dekk rekkverk

May 31

Ideer for Glass i moderne dekk rekkverk

Glass rekkverk på dekk arbeid godt for familier med barn, som er plassen for dem å få hender, hoder og føttene fast mindre enn i tradisjonell design. Blokkerer eller bryte opp den vakre utsikten fra din dekk, glass fungerer mye som en bilderamme eller vindu å presentere landskapet. Blande i andre mer tradisjonelle materialer som passer til resten av utsiden av ditt hjem kan du opprette et tilpasset design.

Tre

Innlemme tre i glass dekk rekkverk design fungerer godt for mer tradisjonelle eksteriør. Elegant skåret innlegg mellom rutene glass legge til følelsen av en eldre designstil. Glasset selv gir utseendet en litt moderne vri. Planting en blomsterhage rett utenfor rutene legger farge og hjelper blandes i to epoker. For eksempel gammeldags rose busker gir et preg av bestemors hus eller lyse gule tulipaner og tusenfryd minne deg om et landsted.

Metal

For en moderne eksteriør legger ved hjelp av skinnende metall som chrome til moderne design. Elegant inkluderer enkel tynn metall innlegg som nesten blander inn i glasset, for mindre visuell samlivsbrudd rundt dekk.

Smijern finnes i svart eller hvit, tilbyr mange valg i en utvendig designstiler. For eksempel dannet sammenkobling kunstferdig svart smijern innlegg som inneholder bla-arbeide arbeider også i gotisk design som i en parisisk tema.

Naturlige materialer

Ved hjelp av naturlige materialer for glass dekk rekkverk tilfører et snev av øko-vennlig design å din utvendig dekorere. For eksempel passer innpakning rekkverk rundt rutene av glass i bambus godt i en tropisk tema patio eller hvis du går for en jordnær følelse å din utendørs mellomrom. Bruke grov. gjenvunnet wood for innlegg hjelper miljøet som gir en rustikk grønn design se dekk. Bruk andre naturlige materialer for din patio møbler til å tie det hele i sammen.

Decor innslag

Interiørdesigner er hva virkelig legge personlighet til dine utvendig design ordningen i mye på samme måte som de gjør i hjemmet ditt. For å holde glasset, moderne ordningen kommer, bringe i glassfliser gulv patio eller som en mosaikk aksent veggen.

Andre steder å bruke glassfliser er i dekker blomsterpotter eller opprette tabeller. Hvis visningen er ikke fantastisk, men du liker utseendet på moderne glass dekk rekkverk, vurdere å ha rutene fargede snarere enn klar. For eksempel en rød nyanse å etterligne solnedgangene, en blå å presentere himmelen eller en mattslipt utseende å utstillingsmonter din premie hvite roser.