Ideer for etterbehandling et spesialtilbud:

March 1

Ideer for etterbehandling et spesialtilbud:

Etterbehandling et loft kan gi deg mye mer levende plass. Hva du vil gjøre med den ekstra plassen er ditt valg, men før du gjør noe ombygging, sitte og planlegge alt ut.

Attic mellomrom må møte bygge koder og krever vanligvis en ekspert å sikre de er pengeskap å Bebo, så slå til en profesjonell loftet spesialist hvis du må.

Lekerom

Sette et lekerom på loftet er en god idé fordi lav takhøyde ikke vil være et problem. Du kan opprette ett stort rom eller ha ett rom for gutter jentene. Du kan også koble de to områdene med en tunnel.

Bygge loftstil soverom på på slutten. Dette rommet kan inneholde et par senger og TV. Kontroller at stigen tilgang til loft er trygt for barna å bruke.

Også kan du har andre bad oppe på loftet for barna å bruke.

Loft krever vanligvis en andre exit for nødhjelp, så pass på denne delen av loftet planer.

Rom

Slå loftet i gjesterommene. Hvis du ikke har ekstra mellomrom i hovedetasjen, kan deretter loftet være perfekt. Hvis mulig, har et bad.

Soverom plasseres fra hverandre hvis plassen tillater. Denne måten gjestene ha litt privatliv.

Treningsrom

Sette et treningsrom på loftet. Kontroller at du har gulvet forsterket og bruke lydisolerte materiale, hvis mulig, for å hindre støy fra reiser nedenfor.

Du kan ha et område dedikert kun til Gratis vekter. Du kan definere et eget rom til huset ditt treningsutstyr, for eksempel tredemølle, utøve sykkel, multi-bruk maskinen og selv en TV.

Vurdere inkludert et lite bad i loftet planer og sørg for å legge til en dusj.

Kontroller at din treningsutstyr passer opp trappen på loftet.