Ideer for et gjerde rundt en låve

March 26

Ideer for et gjerde rundt en låve

Gjerdet du bygge rundt din barn skal både dekorative og funksjonell. Basere et gjerde rundt budsjettet, dyr du holde og grunnen til at du ønsker å sette opp gjerdet. Du bør også vurdere hva slags porten du vil bruke, som de fleste gjerder krever.

Delt Rail fekting

Delt rail fekting er tradisjonelle hest gjerde, men den kan brukes til en rekke dyr. Bruke split rail har du større dyrene inneholder i låven området, eller hvis du vil hindre at dyr å skrive inn et barn hageområde. Delt rail er billig og kan være foret med wire netting hvis nødvendig å inneholde mindre dyr som geiter eller kyllinger.

Picket Fekting

Picket gjerde kan være vinyl eller tre, og er ideelle for å holde hunder og andre mellomstore dyr fra området ditt barn. Et stakittgjerde vil ikke hindre hjort eller kanin inn området, så det ikke er ideelt for hage gjerde hvis skadedyr er et problem. Stakittgjerder er estetisk tiltalende og lite vedlikehold og la planter å vokse opp og gjennom tre enkeltdelene. Tre stakittgjerder er relativt billig, koster bare en litt mer enn delt rail fekting, med mindre du velger Egendefinert eller dekorative pickets.

Stein eller tegl

En mur gjerde bygget av stein eller tegl gir en barriere som definerer området rundt din barn og legger high-end appell til enhver bygning. En mur gjerde er den dyreste alternativet for en låve gjerde, men det vil vare en levetid med liten eller ingen vedlikehold. Mens en mur gjerde vil holde noen dyr som kaniner eller Alpakka innenfor eller utenfor, vil de fleste andre kunne gå rett over den. En mur gjerde vil ikke beskytte husdyr rev eller andre rovdyr; det vil også ikke holde hjort fra nibbling på hageplanter.

Gjerdet hensyn

Kontroller at gjerdet du vil møte dine nåværende behov og de du forventer i fremtiden. Hvis du har barn kjøretøy eller planlegger å få dem, må du installere en gate som er bred nok til å kjøre gjennom. Låven gjerde kan holde sentrale dyr som høner eller geiter i, men det vil ikke holde rovdyr som rev og vaskebjørn, så en egen coop eller vedlegg vil være nødvendig. Hvis du planlegger på bolig hester, kan en elektrisk komponent være nødvendig.