Ideer for et basseng

May 16

Ideer for et basseng

Hvis en var bare et stort hull i bakgården fylt med vann, ville det trolig være svært få av dem. Men kan en være en uttalelse om hvem du er. Svømmebasseng utformingen går langt utover bare form av bassenget og om det er bygget over eller under bakken. Når du planlegger tillegg av et utvalg til hagen din, ta en titt på det store bildet av hvordan du kan landskap og dekorere og renovere.

Tropisk paradis

Ta ideen om et basseng til den logiske slutten ved å gjøre det til et tropisk paradis. Plante tropiske blomster og busker rundt bassenget, og la dette området dominert av to palmetrær som du kan strekke en hengekøye mellom. Legge til en nærliggende badestamp eller plaskebasseng som grenser svømmebassenget med dekorative steiner over en brolagt walkway. Alle formet basseng vil gjøre, men en lagune evighetsbasseng leverer utropstegnet på dette temaet.

Lyssetting

Du kan ikke få sjansen til å nyte bassenget i løpet av dagen, så ta det i live om natten. Fiber optisk strenger av lys kan brukes rundt omkretsen av bassengområdet. Antall og typer av flytende lys som gir spesielle effekter under fester, eller mens du svømme under dem synes å vokse hver sesong. Blant andre spesialeffekter er ideer for ditt basseng som kan gjøres med belysning lett fontener og landskapsarbeid spotlights som utstillingsvindu din hage fra bassenget.

Innebygd bar stoler

Utforme et basseng som er utstyrt med sittegruppe kolonner i den grunne enden der gjestene kan magen til en utendørs bar. Plasser en grill i nærheten og det du har er en svømmebasseng kafeen. Denne pool ideen for et godt valg for de som ønsker å underholde gjestene regelmessig bassengfester.

Svømme-Spa

En ny rase av kombinerer svømmebasseng og spa med treningsutstyr. Svømme-spa vanligvis om halvparten av størrelsen på en vanlig hjem basseng. Dette spesialitet bassenget er utstyrt med vannstråler som brukes til å opprette en sterk nok strøm for en person å trene svømming i stedet. Når du er ferdig praktiserende, justere jets og du har et stort Jacuzzi-badekar.

Split-Level bassenger

En pool idé å vurdere når du er i drømmer scenen er å bygge et basseng med mer enn ett nivå. En split-level pool legger en viss eleganse til alle basseng, men med fantasi og penger du kan legge mye mer. En split-level bassenget kan du legge til en foss, et wading område for små barn eller til å legge til noen steiner opprette en boblende bekken som bærer vann til lavere nivå.