Ideer for et basseng dekk

March 15

En integrert del av enhver svømmebasseng er avstanden som omgir den. For å maksimere full nytte et basseng kan gi, bør du inkludere et bassengområde som gir rom for underholdende, spisesteder, lounging og utendørs levende. Det er tre grunnleggende terrassebord materialer å velge mellom: tre, sammensatt tre og betong. Så langt som design, er du bare begrenset av din kreativitet, som du kan bruke alle tre materialer for å bygge bassengkanten drømmene dine.

Tre Pool dekk

En av de vanligste materialene som brukes til å bygge et bassengområde er tre, spesielt for en over bakken pool. Velg press-behandlet furu, sedertre eller redwood. Cedar og redwood vil bli langt dyrere, men vil vare lenger og gir et mer naturlig utseende til dekk. En av de beste design funksjonene som tre gir er muligheten til å innlemme høyde endringer i en ujevn landskap. Hvis du vil bygge oppover, som kan være tilfelle med en over bakken pool, kan du opprette ulike nivåer av levende plass fra grunnen av vannkanten. Har du å bygge ned til bakken, kan du utforme levende plass som oppretter en forhøyet utsikt til vannet nedenfor. Når du arbeider med en ujevn landskap eller en over bakken pool, gir tre deg størst fleksibilitet til lavest pris.

Sammensatt Pool dekk

Sammensatt terrassebord er en kombinasjon av tre fiber og plast. Det kan være kuttet og formet akkurat som tre, så det har samme design attributter. De fleste kompositt dekk bruke press-behandlet furu strukturelle base å gi den nødvendige styrken en forhøyet dekk krever. De viktigste fordelene med å bruke sammensatte terrassebord dreier seg om vedlikehold. Det motstår falming, mold og mugg bygge opp og sprekker og flassing langt bedre enn tre. Komposittmateriale er enda mer gunstig når det gjelder pool dekk, som det ikke vil splinter, som ofte forårsaker et problem med bare føtter. Den eneste virkelige ulempen til sammensatte terrassebord er dens upfront kostnader, som det er dyrere enn tre, men langsiktige fordeler fortsatt gjøre denne kompositt terrassebord et utmerket valg.

Betong Pool dekk

Vanligste materialet som brukes for pool dekk for i bakken bassengene er konkret. Mange bassenget pakker allerede inkluderer en standard 3-fots betong kortstokk ved bassenget i prisen, samt gi deg muligheten til å utvide ut derfra. Mens opprette dekk design gjøres best før bassenget er bygd, kan du fortsatt legge levende plass til et eksisterende. Det finnes flere alternativer når det gjelder betong terrassebord. Mønstret eller stemplet betong kan du lage design selv ut terrassebord så det ikke ser ut som en stor skive. Hvis du ikke er begeistret med vanlig grå betong, kan det være farget til nesten alle farger. En annen stor valgmuligheten er betong pavers, som er tilgjengelige i en rekke forskjellige former og størrelser. Hvis du ønsker for å lage det ultimate pool dekket som skal blandes best med naturen og landskapet, betong er veien å gå.