Ideer for en Yurt dekk

October 18

Ideer for en Yurt dekk

En yurt kan tjene som et flott natur fristed, et koselig pensjonat eller selv stille kontor i bakgården. Til tross for enkel runde design, kan du trene mye kreativitet i utformingen av yurt dekk. Vurdere først der du vil plassere yurt, og hvordan folk kan bruke dekk på denne plasseringen. Husk at yurts er vanligvis satt på dekk, og du kan bare utvide dekk utover fra der yurt vil sitte i noen design du velger.

Kalesjen nivå Retreat

Hvis du er heldig nok å ha en rolig skog sted der du kan bygge din yurt, plass den nær kanten av en åsside. Ved å bygge dekk på siden av åsen, står på stylter, vil du plassere det i øyehøyde med øvre historien av skogen. Du føler virkelig midt i naturen når du kan se deg rundt og se fuglene reir og duvende avdelinger rundt. Plus, kan du holde naturen fra vandrende på verandaen din uventet. I "Yurts: bor i runden," Becky Kemery foreslår bygge en høy dekk for en yurt i bjørnen land, og samme strategi kan gjøre tilgangen til dekk vanskeligere for andre dyr som vaskebjørn. Yurt sitter på stylter over bakken, og du kan opprette en koselig. skyggelagt sitter under dekk hvis bakken er flat.

Wrap-around dekk

En litt hevet dekk som brytes rundt hele yurt dramatisk øker sin stue. Design oppfordrer deg til å bruke både innendørs og utendørs plass for hverdagen. Kontroller at dekk er bred nok til å tillate besøke, spise og slappe rundt. Legge til et rekkverk på utsiden slik at folk kan plassere sine stoler mot kanten uten følelsen som de vil falle av, så de kan sitte og chatte. En runde sjal rundt dekk utfyller den runde formen av yurt. Men skaper sekskanten en stilfull, avrundet utseende uten å være vanskelig å bygge, siden den ikke krever en sirkelsag.

Alle naturlig dekk

Opprette et dekk som passer inn med omgivelsene, som en uteplass, hvis du foretrekker. Plasser store steiner på hver side av entryway, busker og blomster markerer overgangen fra dekk til tunet. Bambus og ornamentale gresstyper også opprette en naturlig vegg raskt. Opprette dekk fra murstein eller stein satt direkte i jorden, som krever mye mindre vedlikehold enn tre mens du ser enda mer attraktiv på denne stilen av dekk.

Utendørs kjøkken

Hvis du ønsker et sted å lage mat, men har ikke plass til å installere et kjøkken i yurt, vurdere å opprette en rustikk utendørs kjøkken. Kjøkkenet kan utdype, med en stein og benkeplater, eller bare ta en matlaging og spise plass satt av fra yurt slik at det opprettes en brannfare. Hvis du velger det siste, opprette en sirkelformet plass som ballonger av fra den yurt inngangen. Bygge tre benkeplater langs del av kanten, og legge en tre benk rundt kanten, etterlot masse plass til et bord. Du kan opprette samme plass med stein, med tillegg av ovnen.

Å bli veien

Hvis du har mer enn én yurt, opprette en delt dekk mellom dem, med en walkway fører fra hver yurt. Folk kan samle midt på sommeren gøy. Pass på å opprette et brennpunkt på center møtet sted, for eksempel en picnic bord plassert midt i en runde dekk.