Ideer for en utendørs dekk og uteplass

June 16

Ideer for en utendørs dekk og uteplass

Dekk og patios kan forvandle en hjem ved å opprette området utenfor som er en naturlig kobling til innendørs plass. Din dekk eller uteplass bør ideelt sett utfylle eller gir en estetisk tiltalende kontrast til arkitektur og stil av huset. Når det gjelder planlegging dekk og patios, er alternativene hindret bare av beløpet du er villig til å bruke.

Skifer

Skifer uteplass gir hagen din en robust, utandørs type stil som kan oppnås med standard betong eller selv murstein. Den faktiske heller må installeres med mørtel eller torv koble leddene sammen. Mønsteret av skifer uteplass blir karakteristiske fordi steinene er brutt opp til å opprette en særegen form.

Tre skyggen dekk

Bygge en kortstokk rundt en sentral store treet kan ikke bare gi dekket et slående utseende, også gir naturlig skygge fra direkte sollys som lar dekk som kan nytes året rundt. Et hull i midten eller forskyvning på dekk kan være der treet spirer gjennom og du kan justere din sittegruppe for å holde solen bort på sommeren topp.

Hage Surround

En liten redwood terrassen dekk kan omgir en utenfor hagen. Hevet senger tilby rom for å dyrke grønnsaker eller stauder under en arbor overhead å gi en sunn mengde skyggen. Bygge noen benker langs dekk og nyte hagen din center mens du slapper av med din favoritt hagearbeid bok.

Multi-level hjørne Pool dekk

En multi-level hjørne dekk rundt et svømmebasseng gir sunbathers et sted å strekke ut mens affording dem som ikke ønsker å svømme, men heller å observere, et sted å sitte når du legger til benker strekker seg langs perimeteren.

Grill murvegg

Legg til en buet murvegg patio opprette en grill krok. Veggen kan holde grillen fra resten av terrasseområdet. Veggen gjør også terrassen ser litt mer stilig.

Garasje tak dekk

Det kan hende at taket av garasjen tåle en høy-perched dekk. Garasje taket må være i stand til withstanding et andre historien; Hvis ikke, forsterke taket. En høytstående dekk gir deg en sjanse til å nyte mer av visningen eller nabolag.

Trang plass Patio

Lav-plassert støttemurer kan bidra til å definere en patio ligger i en trang plass. Trangt terrasser og dekk kan gis illusjonen av mer bredde ved å legge til en L-formet espalier. Planter hengende fra espalier kan være en enkel måte å dekorere utendørs og legge planter til Spacet smale og trangt.

Pocket Patio

Pocket uteplass løsrevet fra huset kan gi en et sted å samles mens voksne fylle vedlagte dekk. Omgi frittliggende lomme terrassen med sand eller dekk swing eller selv en playhouse der terrassen fungerer som forgård området.