Ideer for en personvern Chain Link gjerde

April 15

Ideer for en personvern Chain Link gjerde

Gjerder er ofte brukt for personvern, men kan være dyrt å bygge. En av de billigere alternativene for et holdbart gjerde som trenger lite eller ingen vedlikehold er en lenken koble sammen gjerde, men disse gir ikke mye privatliv på grunn av det store hullet i koblingen kjeden. Men er det visse ting som kan gjøres til kjettinggjerdet å gi personvern.

Bambus

Bambus slats kan kjøpes relativt billig og kjøre over kjettinggjerdet. Disse delene av bambus kan være vevd gjennom kjeden link åpninger for å opprette en visuell barriere eller kan kjøpes som bambus brikker som kan alle være knyttet sammen hang eller installert på kjeden koblingen. Uansett hva du velger å gjøre det, bambus gir en fast barriere å holde noen fra å se gjennom gjerdet. Men siden bambus ikke vokser ut av bakken selv, det vil være sårbare for vær og måtte byttes hver årene som det kan bli grå og sprø med konstant eksponering for sol og regn.

Vinyl dekker

Vinyl dekker kan knyttes til side deler av kjettinggjerdet ved metalltråd vedlegg, hindrer noen i å kunne se gjennom det hele tatt. Brikkene vinyl dekke brukes ofte retning gjerde av sportslige arrangementer og konserter, holde noen som ikke har betalt på utsiden fra stirrer i. Stykker av vinyl som dette er billig å kjøpe i bulk og kan festes med biter av ledningen langs kantene av kjede-link. Disse delene av vinyl er ikke sårbare for vær, men noen skiver bør kuttes i vinyl slik at vinden kan fritt blåse gjennom det og ikke rive Dyna i tilfelle en vind storm.

Vines

Vindyrking langs lenken koble sammen gjerde er en attraktiv, naturlig løsning å opprette personvern med løvverk. Vinstokker vil vokse tykk og full over tid og holde folk fra å se gjennom deler av kjedekobling, gjør en naturlig barriere av grønne rundt hva du inngjerding av og inn i den omkringliggende hagen, trær eller skogen. Men ta disse vinstokkene litt tid å vokse, så personvern ikke blir tilgjengelig umiddelbart hvis dette alternativet er valgt. Men estetisk, er vindyrking i din chain link personvern gjerde det beste alternativet for et hjem, som det skaper utseendet til mer grønn plass på eiendommen.